Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morci58

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem - talán az életben először - végre nem hazudnak az MSZP vezetői, és tényleg nem írják alá azt a kezdeményezést, amely parlamenti vizsgálóbizottságot akar létrehozni a NAV-botrány kivizsgálására. Nagyon bízom benne, hogy a Fidesz is tartja magát eddigi…..
Hát igen, tisztelet, megbecsülés elismerés ezek a szavak amelyeket Tanárral szemben mostanában csak pedagógusnapon hallani. Ezzel szemben: milyen gyenge eredményeket érnek el a tanulók nemzetközi összehasonlításban. Oktatási miniszterünk felkér szakértőket, hogy tekintsék át a…..
Igen átlátszó a kisebbik kormányzópárt hozzáállása az egészségpénztári rendszerhez. Kicsit olyan érzése van az embernek, ha nem az én programomat hajtod végre kiugrok, s azért buksz. Ha ez enyémet, akkor meg velem buksz. S ez utobbi a nagyságrend miatt, hát nem is tudom. Lehet,…..
Így látom a dolgokat Szavaztunk 2008.03.12 09:35:00
Ki így, ki úgy.A szavazást kiírták, így aki úgy érezte,hogy mint állampolgár vagy mint érintet véleményt nyilvánított.Pártjaink lefolytatták saját kampányukat, én s szerintem még sokan mások is, nem a párt kampány, hanem saját tapasztalatim szerint mondtam igent vagy…..