Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicamica222

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
A mai adásban tovább folytatódik Zselatin ordenáré kutyázása, szerencsétlen lányt akkor is basztatják, ha sapka van rajta, meg akkor is, ha csak a sapkára gondol, vagy esetleg tudja, hogy mi a sapka. Szóval én most nem lennék bent a helyében, de az egysejtűek nem is sejtik, hogy ezzel csak azt érik…..
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
cicamica222 2016.09.08 15:10:51
@VV Velőtrázó Vélemény: Nekem is nagyon hasonló meglátásaim vannak, teljesen egyet értek. És tényleg az lesz Viki veszte, hogy nem Micit hívta ki. Annyira alpári ás gusztustalan az a nő, és annyira rohadékul viselkedik Vikivel, hogy tutira nyert volna ellene. De elhitte, amit bent mondott mindenki, hogy Lóri a "leggyengébb". Pusztán gyávaságból hívta ki Lórit.
A magyar focimeccs idejére összehívott, de így is nagyjából száz fő fakivágások elleni tiltakozót megmozgató (három év óta első) lakossági fórum ellenére a fakivágások tovább folytatódtak. Az építési terület kapuit becipzározták, behegesztették, sűrű fekete leplekkel burkolták a kerítéseket, majd…..
cicamica222 2016.06.21 13:59:41
@Ballib cenzúrázók réme 14: A beruházások, a felújítások és a fák életben hagyása nem zárja ki egymást.

És tényleg azt hiszed, hogy aki ellenzi a fakivágást, akkor az mindjárt "ballib" meg Gyurcsány párti? Nagyon meglepődnél, ha kicsit jobban megismernéd ezeket az embereket!