Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocinet

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Vivien Neked mi jut eszedbe először Svédországgal kapcsolatban? Fenyvesekből előbukkanó bárgyú rénszarvasok? Volvo kombival közlekedő családok? Szőke szingli csajok, szakállas félistenek? Igen-igen, egészen jó helyen jársz! Mielőtt ide költöztem én is pont ilyen kategóriák mentén…..
bocinet 2016.08.08 17:57:23
@Advanced Flight: Menj ki, és győzödj meg róla. Szerintem az egyik legszebb és legkellemesebb város a világon. Nagyon szeretek Malmöben időzni. Az emberek kedvesek, és előzékenyek. Kiengednek, a kereszteződésben, átengednek a zebrán. Jók a szórakozóhelyek, jók a kultúrális intézmények, van éjeszakai élet. Ezelőtt 10 évvel sem fújták már az arcodba a füstöt.
Szerintem már nagyon sokat beszéltünk különböző fórumokon a magyar nyugdíjhelyzetről. A legtöbbetek számára nyílt titok, hogy padlógázzal haladunk a szakadék felé és egyszercsak beborulunk, ha nem teszünk ez ellen valamit. Persze most mondhatnád, hogy de miből tegyél? Persze én mondhatnám, hogy mibe…..
bocinet 2016.04.18 23:42:15
Magánnyugdíjpénztárak jelenleg is léteznek, és jópár milliárdot tartunk ott.
Ezek a pénztárak a tagok tulajdonát képezik, nem pénzintézetek, és nem offshore lovagok tulajdonai. A pénztárak irányítását és üzemeltetését végzőket a taggyűléseken választják meg, jahogy te szartál rá annak idején és nem mentél el, hogy szavazz róla? Ez úgy gondolom a te hibád és nem másé. Ha te leszarod utána ne járjon a szád.

Az államtól lóf*szt nem fogunk kapni, aki nem gondoskodik a jövőjéről, az nagyon rosszul fog járni.

Magyarország = mutyiország, ez a kisemberekre is igaz, feketén jobb dolgozni, hát többet keresel, mert nem adózol, oszt mikor "nyugdíjba mész" tartod a markod, hogy te 40 évig fizettél, most adják a nyugdíjad ...

Valóban igaza van annk aki azt mondja, hogy 60 ezer forintból nem tud 50et félre tenni, de nyilván aki ma 60 ezret keres az nem 200 ezres nyugdíjra hajt, ergó nem is kell 50 ezret félretennie. De arról mindenki maga tehet, hogy mennyit keres. Bárki tanulhat, hogy magasabb végzettsége, és magasabb jövedelme lehessen. De még tanulni sem kell ahhoz, hogy keressen egy jobb munkát több fizetésért. Jajj dehát ahhoz tenni kéne valamit, inkább meg sem mozdulok és siránkozok...

El kéne kezdeni gondolkodni emberek, és akkor nem lennének ilyen fideszek, mszpk meg mindenféle rajtunk élősködők, akik kilopják a falatot a szánkból és még röhögnek is rajtunk. Tehetünk érte, csak gondolkodni kéne és nem bólogatni, mert azt egyszerűbb.

Aki nem akar tenni érte, nem fog többet keresni, és nyugdíja sem lesz.
Függetlenül minden társadalmi, vallási, politikai meggyőződéstől mindannyiunk közös ügyének kell tekintenünk az erőszak elleni küzdelmet. E szerint kell tenni azért, hogy azokat, akiket józanész, erkölcs és gerinc nem tart vissza, a hosszas börtönbüntetés és a társadalmi páriává válás kilátása…..
A Smart Highway névre keresztelt projekt célja, hogy az energia, a fények és az információk segítségével biztonságosabbá tegyék az autósok számára a közlekedést. ..
Az, hogy nem emberek vezetik őket. Ez elsőre elég furcsán hangzik, elismerjük, de ha egy kicsit jobban belegondolunk, rögtön kiderül, hogy furcsa ugyan, de igaz. És erre már a szakemberek is rájöttek. A nagy kérdés csak az, mi lesz a megoldás. Még novemberben történt, hogy a…..
bocinet 2015.12.20 19:38:31
Kicsit jobban utána kéne olvasni, mielőtt blogolgat az ember.

csak egy cikket idéznék a sokból:

hasznaltandroid.hu/news/tul-lassan-ment-a-google-auto-felreallitottak

A Google önvezető autója már képes az önálló navigálásra, de ez nem győzte meg a rendőrséget. A David E. Weekly által közzétett képen jól látható, hogy egy motoros rendőr félreállította a járművet. Ezután a vállalat feltöltötte a Google+ közösségi hálózatra is a fotót.

"Túl lassan ment? Fogadjunk, hogy az embereket nem sűrűn állítják félre ezért" - írta a Google, ezzel figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy az önvezető autó valójában emberi felügyelet alatt állt (az utastérben szállított egy személyt). A Google Car 40 km/h-s sebességre képes, amit azzal indokoltak, hogy a lakosokat nem elijeszteni akarják, jobban szeretnék, ha egy barátságos technológiát látnának a projektben.

Csak egy pillantás

Az intézkedő rendőr egyáltalán nem volt ellenséges, de az utak biztonságának kérdése nem dőlt el. Korábbi tanulmányok szerint az önvezető autóval kapcsolatos balesetekért nem a technológia volt a felelős, kizárólag a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt eshettek meg.

Nagyon sokan kíváncsiak a Google autójára, ezért a vállalat úgy látja, hogy a biztos úr is főként azért állította félre a járművet, mert közelebbről szerette volna megvizsgálni. Igazából ez természetes, hiszen mindenki tudni akarja, hogy a Google Car Project mikor áll elő egy újabb nagy ötlettel. Ki tudja, talán még az úton flangáló nagymamákat is ki tudja kerülni.