Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csikasz

60 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaj, ez a mai nap. :) egy biztos: amikor fölkeltem reggel 6-kor (pfuj...), nem gondoltam, hogy ennyi minden történik majd:DA TF-en két órát tömörítettek, és annak alkalmából mentünk le ma az óbudai sporttelepre. Undorítóan messze van, kora reggel, tömött busz, hideg, stb.Nagy…..
Új mondás született a hétvégén, de majd erre mindjárt kitérek:)Mostanában tök soxor sikerült kimozdulni a fővárosból, bár még mindig nem eléxer, de ez is haladás. Múlt hétvégén Velencefürdőn voltam Anita-partyn:) nem voltunk sokan, de szerintem ez pont elég volt, nekem nem…..
Csikasz-sarock Behajlítva 2009.06.10 12:14:00
Nem tudom normálisan kinyújtani a bal karomat a tegnapi aerobik miatt... Egyébként is jól mexívtam ezzel a diákbérlettel, m igaz, h baromi olcsó, de 15 és 22 óra között nem lehet használni...Úh hétközben 7-8-as kezdettel vannak órák, hétvégén 9-10. Egyik sem baráti...…..
Elég régóta nem írtam ide, azóta elég sok minden történt, viharos és kevésbé viharos dolgok, most meg inkább tanulnom kellene az államvizsgára...Új hörim van: Theodore:) Gbabától kaptam a névnapomra, és nagyon édes:) igen, mindkettő:P Theó fehér és barnás foltok vannak…..
Szegény Vanda még soxor eszembe jut. Múltkor láttam egy bébi hörit a kisállatkereskedésben, ami az anyukája mellett feküdt, de nem aludt, hanem addig-addig fészkelődött, míg felébresztette az anyját. A mamahöri szemrehányóan fordult oda, h megnézze, mi történt, de amikor…..
Csikasz-sarock Meghalt a Vanda:( 2009.03.11 20:24:00
Azt hiszem, tényleg igaz az, hogy az aranyhörcsögök csak 2-3 évig élnek. Vanda kb. kétéves volt:(Szerdán vettem észre, hogy a bal szeme alján van egy barnás csík. Gondoltam, biztos vmi szemgyulladás, huzatot kapott v vmi. Másnapra a fejének bal fele bedagadt kicsit, és a szőre is…..
Csikasz-sarock Göthenburg 2009.03.04 23:11:00
Nahát időközben belebetegedtem a szakdogába:S Nem valami izgi. Itt csücsülök a nappaliban az ágyon, és próbálok írni, miközben sokáig alszom, és nem tudok normálisan haladni, mert hamar elfáradok, viszont ráadásul még szarul is érzem magam:SSzeretnék ugrani az időben egy olyan…..
Sziasztok!Aki hasonlóképp szenved a szakdogájával (szakdogáival), mint én, az dobjon egy kommentet! Vigasztaljuk meg egymást!:) Amúgy én most szünetet tartok egy BL-meccs erejéig. A mai meccseken nem sok gól esett eddig, kicsit uncsik. De azért jobb, mint a szakdoga.Na xal:…..
Csikasz-sarock Havas téli nap 2009.02.24 08:35:00
Az előbb jutott eszembe, hogy hat nap múlva elvileg tavasz van:D Kint meg zuhog a hó. Ami töxép, meg végre játszhat egy nagyot a kuszi a hóban, de banyek itt volt majdnem három teljes hónapja a télnek, miért most kell?:)Az előbb telefonált a konzulensem, hogy elmarad a ma reggeli…..
Csikasz-sarock RIP 2009.02.15 19:46:00
Szép volt, fiúk!..
Csikasz-sarock Also über Meschede 2009.01.30 22:15:00
Igen, itt voltunk, Dzsi korábbi "tanulmányainak" színhelyén:) Nagyon jó volt, legszívesebben haza sem jöttem volna, dehát ugye... (nem is részletezem)Annyira tiszta volt a levegő, hogy egész meglepődtem, mi mindenre képes a szemem és a kontaktlencsém, ha úgy istenigazából…..
Csikasz-sarock Wieder zu Hause 2009.01.30 21:56:00
Mindenek előtt: kijavítottam az előző cikkben vétett hibát, amiért a Csikasz-blog kedves olvasóinak bocsánatáért esedezem:)Tegnap jöttünk haza Dzsibabával Deutschlandból, és máris dolgoznom kellett:(Monnyuk a hajam kihullott a mai naptól:) úgy volt, 5-re megyek röpi meccsre, mert…..
Csikasz-sarock Hammerfall 2009.01.24 00:00:00
Csak gondoltam, elmondom, hogy épp a Templers of Steelt hallgatom a Hammerfalltól, és hogy ez mennyire jó:)Még be kell fejeznem egy cikket, amit nem sokára kiteszek ide, m kiderült, hogy vki fókuszt ír ebből az anyagból, így hiába szeltem át szerdán a fél várost azért h hajnali…..
Csikasz 2009.01.30 21:47:12
Csikasz-sarock :) újra itt 2009.01.21 02:09:00
Na jól van, akkor jobban teszem, ha írok, mert már hiányol valaki:)Most értem haza szanalmas.nso.hu-ból, és csak annyit mondok, hogy a pék rakja meg a Menkesztert! Elmondom, miért. 20 perccel a meccs vége előtt kész volt a cikk, és meglett volna a kakaó a csapatban, h tartsa a 3-0-t,…..
Csikasz-sarock Boldog Újévet! 2009.01.03 14:57:00
Hát így utúlag is BÚÉK mindenkibe meg boldog Karácsonyt, Ádámoknak, Éváknak boldog névnapot, és mindenféle egyéb boldog dolgot mindenkinek! :)Amúgy meg történelmi pillanathoz érkeztünk, mert elküldtem mélben a kommos szakdogavázlatomat a konzulensemnek, aki szerintem már meg…..
Csikasz-sarock Nem az én napom? 2008.12.19 10:08:00
Nem hiszem el. Nem működik ez a hülye blog, úgyhogy drága fenyőillatú olvasóim, csak utólag olvashattok péntek hanjali érzéseimről.   Az történt, hogy elvesztettem egy fogadást, ezért szombat este marhapörköltet kell főzzek nokedlivel... Ill. galuskával. Csak a fogadás…..
Csikasz-sarock Kivan az a bizonyos 2008.12.18 00:49:00
Amúgy már nincs rossz kedvem, de amikor a meccs 75. percében meghal a word és elvész az anyagom, amit a partita addigi részéből és az azt megelőző találkozóból írtam, az kicsit idegessé teszi az embert. Kb két mondatot kellett volna még hozzáírni, és tök királyul kiment volna…..
Akárki akármit mond, szerintem tök romantikus dolog hajnali egykor egyedül ülni a szerkesztőségben, és pofozgatni az NSO-t:) főmenü- és jegyzetcsere, meg ilyenek:)Ma szerettem volna elmenni meló előtt aerobikozni, de képtelen voltam felkelni, miután ezt mindössze 3 óra alvással…..
Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje. Erről tájékoztatni…..
Miért csak regisztrált felhasználók kommentelhetnek? Monnyuk nem mintha olyan sűrűn kommentelnének az emberek. Pedig egyre többektől hallom, hogy olvassák a blogomat:) hát... regisztráljatok, kedves olvasóim, és kommenteljetek:) kíváncsi vok, kik vagytok:)..
Csikasz-sarock Imádom a címeket 2008.12.10 22:27:00
Hm. Amikor szakdogát kéne írni, a légy is hasraesik, olyan tisztaság lesz a lakásban. Ha tanulni kéne, bővül a blogom:)Két dologra jöttem rá a reggelhez képest: nem mentem Asszel aerobikozni, m még azért göthös vok, és inkább itthon punnyadtam a hülye jegyzeteimmel.Meg persze…..
Csikasz-sarock Új arculat 2008.12.10 14:33:00
Hű, most nem kéne itt lennem, hanem tanulni kéne a hülyehülye zh-ra. Ami am benne se volt a kurzustervben, mert a félév során változott meg az egész - ezt jól bele is fogom írni az értékelésbe:) Am az a szívás, hogy pont ezért (mivel hogy úgyse lesz zh), pont mindent elolvastam...…..
Csikasz-sarock Munkadal 2008.11.22 12:09:00
Nem, nem akarock dolgozni,Nem, nem akarock dolgozni,Nem, nem akarock dolgozni.Csa-csa-csa..
Csikasz-sarock Hirdetések... 2008.11.17 21:16:00
Szegény blogom, méghogy hirdetésekkel raknák tele, még mit nem... Utálom a villogó bannereket, és az Index címlapjára sem szeretnék kikerülni.Furi amúgy ez a blog-dolog. Egyrészt az ember írogat, mermérne, egyrészt szeretné, ha minél többen olvasnák az írásait, másrészt nem,…..