Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no wonder

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai lol: Paliról 24 órában gondoskodik a UPC, nem is értem, mért nem örül ennek. (lolindian.com) Kedves Homár! A T-home lassú és drága de legalább stabil ADSL helyett rendeltem UPC olcsó és gyors de megbízhatatlan netet anyagi okok miatt. Online megrendelőn beikszeltem, hogy…..
T. (mint Tomi vagy Tibi) elképesztő dolgokról mesél levelében. Szerinte van egy csoport, melynek tagjait annyira nem csípik a T (mint Telekom)-nál, hogy egyrészt bizonyos helyeken nemhogy 4G-t, de 3G-t se juttatnak nekik, csak azt a nyamvadt E-t, másrészt a messengerét…..
no wonder 2014.11.18 13:24:23
Látom magam előtt, ahogy öntudatosan ül a méretes pocak körül, ülés hanyag, fekvő pozicióban, könyék kivetve, félkézzel vezetve tolja az ipart meg az észt. Jujj de jó lesz,a mikor kiöregedIk ez a típus! De az első kommentek alapján nem mindeki ért egyet velem,…..
Ismét énblog következik… A múlt hétvégén biciklitúráztam egyet a szlovén-olasz határon átvezető kerékpárúton. A dolog érdekessége az, hogy a kerékpárút 95%-ban felhagyott vasútvonalon halad. A sportmániás feleségem e miatt tudta a lusta vasútmániás férjét a túráról…..
no wonder 2014.09.27 01:02:35
Bizony bizony, a 90-es években is legalább úgy őröltek a magyar bulihengerek, mint manapság, és ott is simán előfordult az, hogy fintorgó arccal kiabáltuk az önkéntes DJ irányába: "Jaj ne már, megint ez? Mindenhol ez megy!" Nagyon sok olyan szám van, amiket ma már jóleső…..
Kína Guanxi tartományában zöld dombok, mészkőcsúcsok és teraszos rizsföldek között kanyargó Li folyó (Lijiang) szemkápráztató vidéke számos kínai művészt is megihletett. A természet évmilliós eróziójának hatására alakult ki a több tízezer változatos formát mutató…..
no wonder 2014.07.28 15:43:40
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
no wonder 2014.05.15 13:59:08
Amikor a rohamrendőrök csatlakoznak a tüntetőkhöz. Nem Ukrajnában, hanem Olaszországban készült a felvétel, december 9-én...
no wonder 2013.12.16 10:08:16
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
no wonder 2012.10.21 18:25:14
@z: Bizoy, bizony..Normális énekes, magára , image-ére valamit is adó jó messzire elkerüli ezt a szánalmas bohockodást...Egy hétfő esti kocsmázás alkalmával találok legalább fél tucat embert, aki jobban énekel ezeknél. OK, A Gergő gyerek az tényleg tuti...van is esélye, hogy megnyerje...Etnikum, buzis kinézetű, és még tus is énekelni. Nincs is értelme tovább nézni ezt a szart.. ja, eddig sem volt??? :-)
no wonder 2012.10.21 18:36:07
@killerkaller:
Én is erről beszélek. :-)
Guruló emlékművet avattak a Gödörnél: egy biciklit, amit mindenki megtekerhet. Kilométereket és adományokat gyűjtenek a romagyilkosságok áldozatainak.   ..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
no wonder 2011.06.20 20:03:59
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Kigondoltam Egy nő a férfiakról 2010.08.20 08:00:00
Kedves olvasók, ez a poszt tegnap óta címlapos, olvassák és véleményezzék szerény képességű kutatónőnk mai összefoglalóját a nőkről KATT valamint megjelent ifjú kutatónk rendszerező tanulmánya a nőkről KATT. (2010.08.21.)    A férfiak magasak, általában barnák,…..
 A Sátoraljaújhelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tegnap éjjel elhunyt Ambrus Attila (†42). A Whiskys rabló néven elhíresült, rendkívül népszerű bűnöző a kilencvenes években elkövetett, súlyos-életveszélyes személyi sérüléseket is okozó  fegyveres…..
A Jobbik majálisáról szóló indexes cikket (Vona Gábor nem finnugor) olvasva jutott eszembe egy érdekes diagram, amit gyorsan elő is kerestem. 2008-ban rakták össze a holland Erasmus egyetemen Európa géntérkepét. (angol nyelvű elemzés itt) Az alábbi képen világosan latszik, hogy a…..
no wonder 2010.05.02 21:22:25
@flamer:
De lehet, hogy ok szakadtak ki a mi csaladunkbol, es nem forditva...
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
no wonder 2010.05.01 10:21:46
@ati41:
Milyen naci kerult a parlamentbe sotet elvtars?
no wonder 2010.05.01 10:25:30
"ati41 · attilanaploja.blog.hu 2010.05.01. 09:18:30
@weisz manfréd huba: Egy magyar nyelvtani tudást felfrissítő kurzusra azért még beíratkozhatnál.Egyébként több közöm van a dologhoz,mint gondolnád.Magam is politizáltam 89-től 2006-ig. Az MSZMP KB-ban és az MSZP-ben.És a Hét Bloggere is voltam valaha.( 2008 29.hét) Egyébként majdnem négyezer bejegyzést írtam,alig két év alatt. "

Hat gratulalok b@zdmeg.. Igazan komoly erdem. Ez sok mindent meg is magyaraz rolad..
Reckl Amál blogja Végre! 2010.04.29 16:33:00
A Daróczi-ügynek nevezett gusztustalan trutymóban végre elhangzott egy értelmes gondolat.Id. Daróczi József sok zagyva nyilatkozat után végre kimondta azt, amit én mindig is a háttérben sejtettem. Fia a díszcigányságba halt bele. Ő persze egészen másképp fogalmazott, számba vette…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..