Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekerdezoblog

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem tudja Orbán Viktor még ilyen vészterhes időkben sem összekovácsolni a nemzetet? Mert nem akarja. Neki nem jó és nem érdeke ha összefog a nemzet. Neki az az érdeke, hogy a megosztottságot fenntartsa. Nehéz időkben a nép összetart, Viktornak ez viszont baj, mert még elbeszélget egymással…..
Tekintsünk egy kicsit előre. Ugyanis az nyilvánvaló, hogy az alkotmánymódosítás átmegy. Lesz látszat vita, meg Áder szépen aláír ahogy kell, november végén meg lesz egy szép új Alkotmányunk. Kész, a csata meg van nyerve. Nade ki lesz ezután az ellenség? Hogyan fogják Orbánék fenntartani a háborús…..
Bekérdező Tudta? Nem tudta. 2016.08.21 16:47:37
Tudom, hogy minden Facebook ismerősöm okosan és felelősségteljesen fog viselkedni a népszavazás napján, legyen bármilyen irányú is a döntésük. Vannak viszont akik nem. Kik ezek? Felelősségteljesen csak úgy lehet dönteni, ha minden létező információ a birtokunkban van a döntéshez. Ha valaki több…..
Az egyik legjobban hangoztatott érv a menekültek befogadása ellen az, hogy "akkor legyen nagy a pofád, engedd be őket te a lakásodba aztán meglátjuk". Számoljuk ki hogy is van ez. Alapvetően azt engedem be a lakásomba, aki a barátom és jó ember. Akkor nézzük ki a barátom és jó ember. Ehhez…..
Vitézy Dávid ma a Közlekedési Múzeumot vezeti, illetve újítja meg. Természetesen aktuális terveiről is beszélgettünk vele a Forbes márciusi számában megjelent interjúban, de rengeteg érdekes rész nem fért be a lapba. Ezeket két részletben közöljük itt a blogon, ez az első - többek között…..
bekerdezoblog 2016.03.11 13:21:32
@törzsmókus: "Budapesten a többség már most sem autóval közlekedik."

adatot
Bekérdező Sorkatonaság? 2016.01.20 09:28:27
Üzenem minden szülőnek, aki azért lobbizik, hogy állítsák vissza a sorkatonaságot, és aki egy (vagy több) idősödő pedofil militáns faszfejre bízná a gyerekét több hónapra, ami alatt nem egyszer, hanem többször alázzák meg, hogy kezdjenek el foglalkozni és törődni a gyerekkel. Kezdjék el…..
Bekérdező Taxisblokád? 2016.01.18 18:25:38
Nagyon el vagytok ti tévedve, dinoszauruszkáim. Azzal érveltek, hogy bárki nem tud elvégezni bármilyen munkát, és tudjátok mit? Igazatok van. Csak a probléma az, hogy ti se tudjátok végezni a sajátotokat, és nem tudtok normális szolgáltatást nyújtani az embereknek, amit kedvelnek, mert nem húzzák…..
Bekérdező Népesedési biztos? 2016.01.14 18:37:05
Az bizony kell. Attól majd mindenki beizgul és potyogni fognak a gyerekek. Tudjátok mit? Majd ha lesz működő egészségügy, lesznek normális bérek, normális oktatási rendszer, és nem lopjátok szét az országot, sokszor a kereszténység jegyében, akkor majd vállalunk gyereket. Viszont amíg ez…..