Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Nesbø-kedvelőként azonnal lecsaptam a lehetőségre, amikor a Kossuth Kiadó felajánlotta a szerkesztőség számára a recenziós példányt, és izgatottan kezdtem bele a Harry Hole utáni életbe. Azt fontos az elején leszögezni, hogy Shakespeare halálának 400. évfordulójára készült…..
Alföldi blog Bakondi alezredes... 2010.07.01 21:24:10
Nem terhelném katonaélményeimmel a nyájas olvasók, az ilyen infók amúgy sem szoktak érdekelni senkit a mesélőn kívül, de én évtizedek után is meg tudok döbbenni, amikor meglátom Bakondi Györgyöt a Fidesz klienseként. A jó vagy rossz sorsom úgy akarta, hogy a ferihegyi reptéren…..
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter Miért függhet össze a Teréz körúti robbantás a népszavazással, de nem úgy? Miért mindig mást és máshogy töltenek a fejekbe a kormányzati propagandán keresztül? Mert az szinte mindegy is, hogy szélsebesen elterjedt, hogy ez csakis a kormányzat érdeke lehet. Ahogy az…..