Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokinda

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi (Nyammm) barátnőm lánybúcsújára szerettem volna készíteni valami finomságot, és mivel a lányok között sokan vannak, akik valamilyen érzékenységgel küzdenek (glutén- laktózérzékenység) ezért esett a választásom erre gyorsan elkészíthető desszertre. Előnye, sok kis 'gombócot' lehet formálni egy…..
Tegnap munka után azon gondolkoztam, hogy vajon mit kéne enni, ami édes is de mégsem a hagyományos "cukros, csokis" megoldás. Addig nyitogattam a hűtőt és néztem befele, hogy vajon mit kéne csinálni - mert persze a boltba nem volt kedvem lesétálni - amíg az otthon található alapanyagokból ezt az…..
Csokinda Csupa csoki brownie 2016.04.09 14:00:00
Egyszerű, gyors és isteni fonom ez a brownie, pláne ha belül folyós marad (amíg meleg). Ez is a nagy kedvenceink közé tartozik, de hát mivel a nyár megállíthatatlanul közeledik, ezért kicsit hátrébb szorult az elkészítendők listáján. Amerikában sok helyen kóstoltam de valahogy…..
Tavaly 2 hetet töltöttem Kaliforniában, kocsival utazgattunk fel s alá (San Francisco - Los Angeles - Las Vegas - Grand Canyon), de természetesen itt sem múlhatott el nap, hogy reggeli nélkül vágjunk bele a kalandozásba. Amerikában szinte már tradíció, hogy az emberek munkába menet beugranak a…..
Én vagyok az a marketinges, aki simán bedől 1-1 jó csomagolású terméknek, pedig pontosan tudom, hogy is van az igazából..:) Be kellett vallanom magamnak, hogy a szememnek és a lelkemnek szüksége van arra, hogy ha vesz valamit, akkor az szép és igényes legyen, ha meg van benne egy csepp ötletesség,…..
Gyerekkorom óta a kedvenc étkezésem a reggeli, így folyamatosan keresek/kutatok, hogy megtaláljam a legfinomabbat. Hajlamos vagyok rá, hogy valamire rákapok és azt addig eszem, amíg meg nem unom.. kicsit így vagyok most ezzel a kókuszos finomsággal is, ami pillanatok alatt elkészíthető, egészséges,…..
Csokinda Húsvéti Cake Pop 2016.03.29 19:36:25
Húsvét nincs sonka és locsolkodás nélkül, ezért úgy gondoltam, hogy idén szakítok a hagyományokkal és piros hímes tojások helyett készítek a locsolóknak valami különlegeset, így esett a választás a színes POP Cake-re. A golyók elkészítése egyszerű, azonban kicsit macerás a díszítése.., de ez nem…..
Lassan 1 éve sütöm rendszeresen ezt a tortát ismerősöknek/barátoknak, akik egyszerűen nem tudják megunni ezt az egészséges gluténmentes finomságot. Mivel egyre több az intoleranciával küszködő ismerősöm - és ugye én is egyre egészségesebben táplálkozom - ezért nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy a…..