Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bela79

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
 Hogy milyen gyakorlatokat végzünk gyúrás közben az az addig összegyűjtött információkból az általunk leghihetőbbnek tartott verzió. Olvasunk, látunk a teremben másokat, esetleg foglalkozik velünk valaki, vagy a haveroktól hallunk ezt-azt. Ez alapján kipróbálunk dolgokat, aztán van, ami bejön és van…..
Csapó Gábor a Heti Helyzetben egy régi tanárára hivatkozva egy pohárral mutatta be, hogyan is működik a nemi erőszak, ezt nézze meg mindenki ebben a posztban, mert tényleg elég súlyos, ahogyan a Kiss László-ügy egészen érthetetlen reakciókat vált ki az emberekből. A Sport TV még tegnap küldött ki…..
Horvát országos sajtótermékekben vált címlapsztorivá az alábbi eszéki eset, amiről egy szemtanú így számolt be: „Egy nő átment a piroson a zebrán, akinek egy, vagy 130 kilósnak kinéző rendőr szegült a nyomába és megkérdezte, hogy tudja-e, mit tett. A nő valamit válaszolt…..
Bela79 2015.12.18 13:58:59
T@Zrinski Miki: Tehát Horvátországban ha az említett csoportokból valamelyiknek tagja vagyok garázdálkodhatok, és miután betörtem a kirakatot elsétáltatok vagy rabolhatok bankot mert a rendőr nem állíthat meg? Illetve ha lövöldözés van akkor addig nem lehet lelőni valakit amíg nem a rendőrökre lő?