Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azördögfia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég kemény állítás József állítása, de a helyzete is kemény. Reméljük a Telenor megnyilvánul az ügyben. Sziasztok, Az alábbi eset történik éppen velem: A fejlemények fényében véleményem szerint a Telenor szándékos átveréses megoldást használ új kisvállalati…..
azördögfia 2015.12.18 05:27:54
@atpijkamo: Mennyire egy prosztó vagy. Kb. az összes hozzászólásodból süt ez az emelkedett, ki vagyok, mi vagyok stílus. Csodálkozom, hogy még nem tiltottak ki. Rád férne.
Most épp a GLS-en a sor, de tudjuk, hogy nem csak az ő specialitásuk a kiszámíthatatlan időpontban érkező futár. Az egyébként továbbra is teljes rejtély, hogy miért nem kommunikálnak rendesen a cégek az ügyfelekkel, hiszen a saját dolgukat könnyítenék meg.  Rendeltem egy…..
azördögfia 2015.12.18 05:24:29
@Darth Revan: Akkor nem is igazán tudsz releváns választ kifejteni.

@atpijkamo 2015.12.17. 20:02:11

Miért zavar téged, hogy hogyan hívja az édesanyját? Hihetetlen, hogy milyen baromságokra tud 1-2 ember reflektálni.
A kék virágos kábelszolgáltató ismeri a szegény embert még az ág is húzza mondást, és egyszerűen nem akar a magyar néplélek évszázadok alatt leszűrt és kikristályosított tapasztalatával szembemenni - más magyarázatot nehéz találni a rendőrségi papírral alátámasztott…..
azördögfia 2015.12.18 05:19:35
@homar-fan: Ne legyünk ennyire embertelenek és lenézőek. Ez nem kéregetés volt. A kis nyelvi játékoddal sem tetted értékelhetővé a hozzászólásodat.