Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FunThomas1

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem szerettem igazán a linóleumot.Mindíg volt bennem valami ellenérzés a műanyag padlóbevonattal szemben, talán mert sokkal hamarabb válik fakóvá, nehezn takaríthatóvá a felülete, talán csak indokolatlan előítélet részemről, mivel jobban szeretem a természetesebb…..
Miután a kis lakótelepi lakás két lakószobájának a felújítása már elkészült, az ifjú tulajdonosok az előszobát és a konyhát vették célba. Az előszoba kifestését az új bejárati ajtó beépítést követően végezték el, és ezt a munkát a teljesen kiürített konyhában…..
Felújítás során sokszor figyelembe kell vennünk a burkolatot is. Milyen burkolat van jelen pillanatban az adott helyiségben? Tetszik-e a színe, formája, struktúrája, stb? Könnyel lehet-e cserélni? Rá lehet burkolni más burkolatot anélkül,hogy felszednénk? Tehát sok mindent tisztázni kell, mielőtt…..
Dizájnos PVC A PVC mintázata és színei mára szinte kimeríthetetlen lehetőségeket kínálnak (régen volt már az, amikor a nagyi előszobájában vagy a panelek konyhájában azt a nagyon ocsmány PVC-t láttuk). Vannak fa- és kőmintás PVC-k, színárnyalat tekintetében pedig minden megtalálható a világostól…..