Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0zi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
k0zi 2006.11.22 09:59:16
Vicces lesz ez a népszavazás. Ugye első kérdés a tandíj, ami nem ment át az OVB-n, de mi lett volna ha átmegy és mondjuk a nép leszavazza. Hát a kormány vállatvon, oké akkor az államilag támogatott hallgatóknak nem kell fizetniük, de azok számát szépen lecsökkentjük a mostani keret 15%-ára. Bumm 1:1. Round 2 egészségügyi intézmények maradjanak-e állami tulajdonban, ha ezt is megszavazzák, attól még a szolgáltatást ki lehet privatizálni. 2:2. Vizitdíj, ugyanúgy megkerülhető mint az előző 2 fogjuk szépen a vizit díjat és hozzácsapjuk a TB-hez azt az évi 20 alkalmat. 20*300=6000Ft aki nem fizeti be, az csak életmentő ellátást kap. 3:3. Patikák, hmm hmm. Nekem eddig sosem mondták azt egy patikában, hogy ez a gyógyszer halált okozhat, itt ha az igenek győznek akkor a Fidesz átveszi a vezetést 4:3-mal. Ötödik kérdés, tudja valaki mi az a hatályos jogszabály? Én sajnos nem, úgyhogy mondjuk nyerhet itt is a Fidesz 5:3. Elővásárlási jog is szép dolog, főleg, ha az illetőnek van rá pénze, hogy megvegye és ismerve a családi gazdaságok anyagi helyzetét erre nem túl sok esélyt látok, 6:4. Objektív felelősség, na ez az amit hazánkban politikai kérdésekben senki nem tud megállapítani. Másik dolog, hogy ez ugyanúgy visszacsaphat rájuk, ha 2010-ben teszem azt veszítenek. Ugyanakkor, ha meg is születik egy ilyen jogszabály, azt visszamenőleg úgy sem lehet alkalmazni, tehát marad a jelenlegi brancs 7:5. Éljen! Megint elszórtunk pár milliárdot népszavazósdira.
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
w Hideg napok 2006.11.18 10:14:00
Ezt a pénzt két módon teremtheti elő az állam. Az egyik, hogy úgynevezett "gázár" címén beszedi az elfogyasztott gáz beszerzési árát. A másik, hogy parkosítási hozzájárulás vagy ingatlanadó név alatt gyűjti be azt a pénzt. Az utóbbi elég idióta egy megoldás. ..
A radarvita már a Zengő-fázisban is jól jellemezte Magyarországot, az uraktól levetett, Nyugatról a kesztyűtartóban használtan behozott elveinket. Ne legyenek illúzióink, a magukat bazsarózsához láncoló aktivisták semmivel se távlatosabb gondolkodók, mint akik a Kossuth téren…..
w Két hónapja kúrtuk el 2006.11.17 08:30:00
Ma két hónapja nyilvános az őszödi beszéd, a magyar nyelvű kultúra felbecsülhetetlen értékű kincse. A Halotti beszéd után csaknem ezer évvel keletkezett nyelvemlék nagyjából azzal felel az ősi szövegre, hogy "kelj fel és járj, bazmeg". Két hónap alatt…..
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat…..
w Börtönszagot érzek 2006.11.15 22:53:00
Két, egymással semmiképp össze nem függő hírt szeretnék bemutatni. Az egyik ropogós-friss. Kurva nagy balhé alakul a Siemensnél. Bizonyos országokban tízmilliós nagyságrendű kenőpénzeket osztott szét a cég; így olajozták egyébként saját jogukon is kitűnő termékeik…..
w A félkegyelmű 2006.11.15 20:21:00
Sólyom László olyan ember, aki miatt érdemes megfontolni a személykritika műfajának bevezetését. Most egyelőre csak a dolgot őt magát nézzük: az elnök épp a TB-csaló orvosok ügyében tartotta helyénvalónak az elnöki kegyelmet. Sólyom László nem a törvényt, hanem a…..