Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polkiju

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmébe ajánlom,mindenkinek:Óvakodjon a Monostori Viktor nevű vállalkozótólTel.száma:20 913-4354,30 874-6162,Lakásfelújítást vállal természetesen nagyon tudja, hogyan kell csinálni, de ő képtelen rá.Kedvenc mondása ez még nincs kész.Amíg nincs kész természetesen kell pénz…..
polkiju 2015.12.17 12:46:29
FÜZI JÁNOS (Csörög 06-30-4327938) Vác környékén tevékenykedik főleg, de szívesen vállal munkát az ország távolabbi pontjain is.
Eredetileg kőműves, de mindenhez ért, vagy ha ő nem is, hát tud hozni rá szakembert. Ehhez képest max. tizenéves segédmunkásokkal jelenik meg, akiket munka közben otthagy, mert neki dolga van máshol, a gyerekek meg csinálnak amit akarnak, vagy épp csak ücsörögnek, a munka meg nem halad. Szakmunkást semmire nem hoz, mindent maga csinál és ez meg is látszik a végeredményen.
Már a bontási munkák előtt is előleget kér - anyagra, és teszi ezt folyamatosan. Mindig meg tudja magyarázni, hogy éppen miért kell újabb összeg, vagy miért lett drágább az az anyag, amire egy hónappal korábban (vagy akárcsak előző nap) jóval alacsonyabb árat mondott. Természetesen az, hogy drágább az anyag, már csak akkor derül ki, amikor már megvette és odavitte a helyszínre.
Mindenféle munkanembe belekezd, de be nem fejezi egyiket sem. Ha kifogásolja az ember a minőséget, a válasz: "Még nincs kész, ha kész lesz jó lesz, szép lesz".
Az árajánlata eléggé elnagyolt, ahogy fogy a még felvehető pénzösszeg mindig kiderül, hogy egy-egy részmunka nem is volt benne az eredeti árajánlatban, ezért jön a részelszámolás, amiben még feltornázza kicsit a végösszeget. Illetve utólag elkezdi megmagyarázni, hogy a leírt tétel nem is tartalmazta a teljes befejezést, csak az előkészítő munkákat.
Ha nem akarja kifizetni az ember, akkor pedig el kezd fenyegetőzni, hogy levonul és fejezze be az ember azzal, akivel akarja a megkezdett munkát.
A legszebb, hogy annyira el van adósodva, hogy per esetén még a perköltséget sem látná viszont a károsult.