Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FallingStar

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Akinek nem inge, ne vegye magára!  Bő két éve indítottam el ezt a blogot azzal a céllal, hogy a nemzetközi és a hazai League of Legends esportról - amellett, hogy beszámolok nektek - ösztönzően hassak azokra a játékosokra, akik a hazai profi közösségi arcai lehetnének, hogy képviseljék a…..
FallingStar 2016.06.26 18:14:27
x
Like a boss   Like a boss 2   Dangerous bird   Unknown hero   Mission Impossible   WTF   PWND   Motorcycle stunts   Motorcycle stunts 2   Every time I try to do something cool ...   Every time I try to do something cool ... 2   Thug life…..
FallingStar 2015.08.14 08:19:21
A Colosseum a világ leglátogatottabb látnivalói között van, évi 6 millió turista keresi fel. Ez a szám az ezredforduló előtt még csak egy millió volt. A sok turista és főleg a közlekedésből adódó terhelések viszont már nagyon meglátszanak az épületen. Így 2012-ben elindult és folyamatosan zajlik a…..
Már lassan egyet sem kell aludni: önkormányzati választások lesznek, vannak Magyarországon, amikor - Orbán Viktor szavaival élve - az emberek nagy része folytatná a sikerpolitikát. És mert folytatná, folytatni is fogja. Ezt minden egyes alkalommal leírtam eddig is, most sem gondolok…..
Hogyan lehet jó sci-fit csinálni arról, hogy néhány ember egy szobában beszélget? Hát így. Az őslakó megpróbálta a lehetetlent, és így közel 7 év távlatából már egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy minden hibája és kényszerűségből megkötött kompromisszuma ellenére…..
FallingStar 2014.08.18 23:04:19
Van valami egészen visszataszító azokban a filmekben, amelyek képtelenek ugyan rá, de mégis eredetiek akarnak lenni. Michael Kohlhaas történetének legújabb feldolgozásával is pontosan ez a helyzet: nem mond többet vagy újabbat, mint a hozzá hasonló alkotások többsége, ennek…..
FallingStar 2014.08.03 09:38:32
A Fehér pokol, valamint a Taken 2 csalódást keltő végeredménye miatt egy kicsit húztam a számat, amikor bejelentették, hogy Liam Neeson újra akcióhős lesz. Tény, Neeson nagyszerűen mozog ebben a szerepkörben, de féltem, hogy egy újabb csalódással lesz dolgom, így nem is rohantam…..
Subba Ilyenek mennek Facebookon 2013.07.22 11:14:41
Különdíjként egy faszkorbi is dukál szépségkirálynőnknek. Ja, hogy ki ő? Ács Beatrix a  Mr és Miss Bond Szépségverseny 2. elődöntőjének (muhaha) győztese.  ..
Gémcenter LOL - League of Legends 2013.05.17 13:07:28
Jó reggelt, jó szurkolást! Mai témánk a LoL, nem a „laugh out loud” kifejezés vagy annak ezernyi mutációja, hanem a sokkal illusztrisabb League of Legends. A Riot Games által gründolt játékprogram népszerűsége egy év alatt megduplázódott. Míg 2011-ben kb 30 millió…..
FallingStar 2013.05.21 17:40:03
azt megjegyezném, hogy a magyar League of Legends weboldal a www.lol-hungary.hu -n található, csak, hogy tudjátok hol kezdjétek a pályafutást:)
világevő Peru és a multikulti 2012.11.14 19:58:11
Egy stabil és értlkes gasztronómiájú országban az a természetes, hogy a nagy etető multik nem nyernek akkora teret, mint máshol. Az inka örökségből is sokminden megmaradt máig, többek közt a ma végre megkóstolt pachamanca, de azért nem zárkóznak el a peruiak a külföldi…..
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
Nagy-Britannia elsőszámú horrorfilmfesztiválja, a FrightFest sem mentes azoktól a parasztoktól, akik képesek film közben telefonálni, sms-ezni, stb. - és mivel ezek a műfaji fesztiválok igencsak odafigyelnek arra, hogy a nézők szórakozása zavartalan legyen, a FrightFest szervezői…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
ténytár.blog Bakának menni kell 2011.12.07 09:14:00
A hatalmi ágak elválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere minden demokratikus berendezkedésű államban alapkövetelmény a felvilágosodás kora óta. Ha ezek az elvek nem érvényesülnek a gyakorlatban, akkor nem beszélhetünk demokráciáról. A tavaly áprilisban kétharmados…..
FallingStar 2011.12.07 20:15:30
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Tisztelt Praxis blog,…..
FallingStar 2011.11.17 22:29:02
@Káin: részvétem. kiváló iromány, légy erős!
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Április 19-én nem sokkal…..
Az Egyesült Államok Maine államában, Carrabassett Valleyban leszakadt egy sífelvonó, utasai kilenc méteres magasságból zuhantak a hóra. Kilenc embert, köztük három gyereket kellett a kórházba szállítani. A baleset idején közel 150-en tartózkodtak a felvonón, sokan több órára…..
FallingStar 2010.12.30 13:12:20
Úgy sejtem, szinte mindenki találkozott már legalább egy olyan telesoppos hirdetéssel, hogy csatolj fel egy övet, és tévézés közben, a bősz semmittevés mellékhatásaként kockahasad lesz. A hirdetések olyan szavakkal dobálóznak, mint elektromos izomstimuláció... Jó tudományosan…..
FallingStar 2010.12.05 15:51:36
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
Andy Whitfield elárvult szandálját egyelőre egyik jelölt sem örökölheti, legalábbis ezt állítja a Deadline Hollywood. Mi is megírtuk, hogy három jelölt van minden idők legtökösebb rabszolgájának szerepére (Whitfield rákos beteg sajnos), és azt is, hogy mostanában tesztelgetik…..
botrany! pittne jolikaek befejeztek a forgatast a kiscelli kastelyban es nem takaritottak el maguk utan a muhavat! - írta kedvenc bloggerinánk felhábordva a Facebookon. Ezek szerint a csábos szájú művésznő mégsem olyan rendes, ahogy azt azok a kiskorú rajongói állítják, akik rejtett…..