Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rossamela9

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A buli- és koncertszezon közepén vagyunk. Itthon és külföldön is pörögnek a fesztiválok. Nem mindegy azonban, hogy mit viszünk magunkkal, hogyan próbáljuk meg kényelmesebbé, biztonságosabbá vagy éppen zökkenőmentesebbé tenni azt a néhány napot. A közösségi oldalakon egymás után botlok a nyári…..
Már több éve, hogy a Wendy's étterem kivonult Magyarországról, így a sokak által kedvelt ételek egyáltalán nem kaphatók hazánkban. Most viszont közzé tették az étteremben kapható csokis shake receptjét, amihez csupán három hozzávalóra van szükség: 40 dkg sűrített…..
rossamela9 2016.06.06 13:46:55
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
rossamela9 2016.05.02 10:36:00
@Transylvanianmixedgrill: Kulcsár Edina már vezet műsort. Még beszédtanárt neki, és jó lesz.
rossamela9 2016.05.02 14:53:30
8@Transylvanianmixedgrill: aha... most esett le, hogy trefalkozol.
rossamela9 2016.05.02 15:03:33
@LassúGabi: jaj, de örülök, hogy szóvateszed! Annyira rühellem a csávót (már fiatalon se bírtam, de a korral csak egyre modorosabb), hogy mellette Rékát elkezdtem szinte kedvelni. Na jó, ez így túlzás (sosem kedveltem, irtózatos baromságokat tudott 64fogas mosollyal kinyilatkoztatni telibe a kamerába), de sajnálom, hogy erre a kakadura van bízva a sorsa. Viszont látva, hogy Réka mennyire odateszi magát, ennél jobbat érdemel.
Mivel sokak újévi fogadalma, hogy idén topformába kerülnek, most mutatok néhány filléres krémet, ami amellett, hogy egyszerűen elkészíthető otthon, garantáltan segít a bikiniforma elérésében. Feszesítő paprikás testradír Hozzávalók: egy csésze őrölt kávé egy…..
Be kell vallanom, hogy ennél egyszerűbb sütirecept kevés van, de a hatás valami eufórikus. Nem sok minden kell hozzá, de nincs nő, akit ne lehetne levenni a lábáról ezzel az érzéki csodával. Nincs mese, ezt még ma meg kell sütnöd a kedvesednek! Hozzávalók: 1 narancs…..
rossamela9 2015.12.16 19:45:56
Mindenki ismeri a nevét. Kevesebben vannak, akik már ettek is. Még kevesebben készítik. Aki készíti, az pedig a saját receptjét tartja az igazinak. Egy biztos, én úgy szeretem, ahogy Édesanyám készíti. Ezért most egy különleges recept jön, ami a szívemben különleges helyet…..