Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teréz Szalok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#STOPKILAKOLTATÁS - CSATLAKOZZ KILAKOLTATÁS-ELLENES KAMPÁNYUNKHOZ! A Város Mindenkié kiáll a lakásgondokkal küzdő és hajléktalan emberek méltóságáért és küzd a lakhatáshoz való jogért. Az önkéntes csoportban lakásszegénységben élő emberek és szövetségeseik vesznek részt. 2018 a családok éve. Tedd…..
Ezen a kérdésen rugózik hetek óta a baloldali pártok és szakértők egyre hangosabb tábora. Folyik a versenyfutás és az egymásra licitálás: egyesek immár 240 ezer forintos minimálbért követelnek a turizmus és a vendéglátóipar hiányszakmáiban. Lesz ez még több is, mert a népszerűségi versenyben…..
Ezekért a történtekért érdemes írnom. Amikor anyák napján felébredve, gyermekem csodálatos üzenete vár a párnámon, és egy gyönyörű, már már mesébe illő életút a gépemen.                          "Az én édesanyám értelmi fogyatékos volt. Senki nem törődött vele, édesanyja halála után.…..
Az orvos, a család, a barátok, "jóakarók" azt tanácsolták, ne szülje meg a gyermeket. A sorozatunkban bemutatott hírességek édesanyjai mégis úgy döntöttek, hogy vállalják a gyermekáldást. Mennyivel kevesebbek lennénk, ha nem így tettek volna.....
2015-ben kapta meg a Magyar Érdemrend Középkeresztje Polgári Tagozat kitüntetést Beer Miklós. A visszaküldés helyett más formáját választotta a tiltakozásnak...
Teréz Szalok 2016.08.27 13:54:21
Levelet írt Roger testvér művének folytatója, a Taizéi Közösség vezetője a sokakat foglalkoztató témában. A világ számos nyelvén megjelent üzenet immár magyar nyelven is olvasható. A bejegyzés alatt bátran hozzá lehet szólni a témához, akár Facebook regisztrációval is. Beszélgessünk a témáról,…..