Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolmányos varjú

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael 2012-ben gondolt egyet, öt év után felmondott munkahelyén, kivett némi pénzt a számlájáról és finn barátnőjével együtt a skandináv országba költözött. Nagyon bejött neki, azóta is ott él, tapasztalatai pedig akár az oda vágyó magyar határátkelőknek is hasznosak lehetnek...
A második hildesheimi Players Championship fordulót rendezték meg ma. Igaz, hogy Mvg, Gary Anderson és Peter Wright inkább pihenőre mentek dobálás helyett, de a mezőny ettől még jó volt és akadtak remek mérkőzések is. Ahogy mindig. Az, hogy néhány nagy játékos kimarad egy-egy körből, az csak jót…..
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
dolmányos varjú 2019.02.02 15:32:17
@gajdos66:
A legyen ön is milliomos műveltségi vetélkedő?! Volt valamikor, most már inkább kormánypropaganda. Ha jól jelölöd meg az agit-prop szöveget, mehetsz tovább, ha nem, kiesel.
Amiben annyian reménykedtünk, akik szeretik a dartsot, az ma úgy néz ki újra átírja a történelmet. A legenda, Phil Taylor visszatér. Tudtuk, hogy hiányzik neki a darts és azt is tudtuk, hogy sokáig nem fogja csak úgy simán nézni a többiek versenyét. Imáink meghallgattattak, "The Power" visszatér...
Az ugrás után az van, amit a cím ígér, nem több, nem kevesebb, viszont rajta van MINDEN fontos esemény, szóval csak annak javalljuk a kattintást, aki már látta az első két évadot. Viszont referenciának későbbre is jó lesz. (Innen)..
dolmányos varjú 2018.06.26 14:41:17
@sixx:
Ma láttam, hogy 21-én írtál erről. :) Az első évad végi ráadást sem láttam, viszont mivel felvételről néztem a részeket, elvileg fel van véve a betűk utáni rész, így ezt meg tudom nézni.

Ennek kapcsán azért elgondolkodtam, hogy a nézők hány százaléka néz végig egy stáblistát, nagyjából annyira tippelnék, mint amennyit a KDNP érne el, ha egyszer elindulna egyedül egy választáson. :)
A focivébé árnyékában sem áll meg az élet a PDC-ben. A húzós júniusi naptár egyik állomása az idei tizenharmadik Players Championship forduló volt. MvG, Gary és a betörés áldozatául esett Barney sem indult el, de nagy nevek azért voltak. Már amíg korán ki nem hullottak...
dolmányos varjú 2018.06.18 13:19:42
@Megmondó:
Viszont Cross sokkal szimpatikusabb és szerethetőbb, mint MvG. Nekem ez fontosabb mint az, hogy ki hány versenyt nyer egy évben...
Tegnap gyorshírben közöltük, hogy a PDC megváltoztatta a következő világbajnokság mezőnyének a létszámát és egyben emelt a pénzdíjakon is. Most egy kicsit alaposabban körüljárjuk a témát, de előrebocsájtjuk azt, hogy egyelőre cseppet sem lesz könnyebb a magyarok helyzete, mivel továbbra is csak egy…..
9 Nyíl Sayonara, Österreich! 2018.05.31 23:25:56
Azt tudtuk, hogy a japánok nagyon ügyesek softon, ám most megmutatták, hogy steelben is a topon vannak azért. Muramacu Haruki és Aszada Szejgo nagyszerű játékkal kiverték a nyolcadik kiemelt Mensur Suljović, Zoran Lerchbacher duót. Volt olyan pillanat, hogy az ázsiai válogatott a nap legjobb…..
Vasárnap a European Tour prágai selejtezőivel, illetve a somorjai WDF Slovak Opennel folytatódott a magyarok hétvégi nemzetközi szereplése. ET-versenyre megint nem sikerült kijutni, de egy döntő és elődöntő is összejött a mieinknek, miközben Borisz Kolcov rondított bele Krzysztof Ratajski…..
9 Nyíl Magyarok a nagyvilágban 2018.02.06 11:18:11
Kis adósságunkat szeretnénk most törleszteni, mivel kissé belemerültünk a PDC világába így, az év elején és picit elfelejtkeztünk arról, hogy immáron két olyan torna is lezajlott külföldön, ahol nem is kevesen képviselték Magyarországot. Most megpróbáljuk összefoglalni azt, hogy milyen sikerrel…..
dolmányos varjú 2018.02.19 16:21:52
@[HPhD]Blokkolnam:
Minden sportban többet kapnak a férfiak, mint a nők, mint ahogy általában azonos munkáért sem fizetnek azonos bért a hölgy dolgozóknak (ezek alól Skandinávia a kivétel). Sajnos ilyen a világ...
Hát, itt tartunk. Amikor a magyar sportba milliárdok ömlenek bele, akkor egy magyar rendezésű darts European Tour-selejtezőben összesen nyolc magyart tudunk felmutatni. Nyolcat, amelyből most egy jutott az elődöntőbe, a döntőbe azonban sajnos egy sem. Itt volt Krzysztof Ratajski, aki tavaly lealázta…..
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
Az utolsó napon a brit csoportban a kanadai Dawson Murschell és a tinédzser Bradley Brooks jutott Pro Tour kártyához, míg az európai selejtezőt a német Gabriel Clemmens nyerte. Így Wiganben és a németországi Hildesheimben befejeződött az a négynapos sorozat, amelyen több, mint 600 játékos próbált…..
A Tuti gimi című sorozat szereplői, illetve a sorozaton dolgozó nők közös nyilatkozatot adtak ki, amiben azt írják, hogy a sorozat vezetője (showrunner) Mark Schwahn, a forgatás ideje alatt folyamatosan visszaélt a munkatársaival szemben. A 18 nő levelében az olvasható, hogy mindannyiukat…..
dolmányos varjú 2017.11.14 13:58:14
@Indriq:
Abban biztos vagyok, hogy ha nőnek születtem volna, akkor prosti lett volna a foglalkozásom.
dolmányos varjú 2017.11.14 14:30:31
@szociál:
Azért mondanám, hogy kicsit bi, mert kis százalékban pasikat is bevállalnék (nőies külsejű, helyes arcú 18-20 éves srácot talán még józanul is), de alapvetően a nők felé orientálódom.
dolmányos varjú 2017.11.14 16:03:10
@bovorac:
A mai világban lassan az is szexuális zaklatás, ha az ember mesél a szexuális életéről. Tényleg itt az idő, hogy ez a világ elpusztuljon.
Ja, és én inkább azt látom, hogy a megvádolt emberek életét teszik tönkre.
Ha sétált már a körúton, biztosan felfigyelt egyes régi épületek különleges kidolgozottságára. Olykor igazi remekművek néznek ránk a homlokzatokról. Ilyen számomra az Oktogon és Nyugati tér között, a Szondi utca sarkán található nagy méretű mozaik, Haranghy Jenő festő- és iparművész…..
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Ma elkezdődik az idei év első European Tour versenye a németországi Halléban. A sorsolás megtörtént, lássuk mikor milyen párosításokat hozott össze fortuna. A hajtás alatt az első nap lényege és a stream is, ahol nézni lehet...
Na, ez aztán egy igazán furcsa, de nagyon érdekes éjszaka volt. A Premier League negyedik fordulóját rendezték Brightonban és négy meccs is 6-6-ra végződött. A legnagyobbak, mint Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Wright és Barneveld is döntetleneztek, miközben Jelle Klaasen zseniális…..
Legalábbis ami a selejtezőket illeti. Ahogy azt korábban megírtuk, egy sor változást hozó 2017-es sorozat első három állomásának selejtezője Budapesten lesz, egészen pontosan a XI. kerületi Danubius Hotel Flamencóban (Tas vezér utca 1-3.).  Az, hogy a  selejtezőre  kik nevezhetne és a további…..
dolmányos varjú 2017.02.22 14:49:16
dolmányos varjú 2017.02.22 16:11:49
@Denis Potvin:
Szuper, köszi! :)
Két napja zajlik Lakeside-ban a BDO-világbajnokság és több meccsen vagyunk már túl. Az Eurosport magyar szakkommentátorja, Török László is végigkíséri az eseményt, nem csak figyeli, de meglátásaival is segíti a munkánkat. Ő így látta az első két napot...
Sorsoltak a Bull’s Super League Darts kelet-európai selejtezőjének döntőjében, melyben - egyetlen magyarként - Bezzeg Nándor is érdekelt. A lebonyolítás kicsit más, mint amire először készültünk. A nyolc döntőst  két négyes csoportba sorsolták, ahonnan az első kettő jut majd az elődöntőbe, amelynek…..
Legalább is a médiában mindenféleképp. De ne aggódjon senki! Morzsi a tábla előtt is megmutatja, mire képes. Most a DigiSport vendége volt, így egy egész ország-világ láthatta és hallhatta. Tényleg nagyon jó volt hallani, mert olyanokat mondott, ami minden dartsos számára példaértékű lehet. Ne…..
dolmányos varjú 2016.10.11 16:26:59
@Infamous:
Igen, az szeptember végén volt. A Darázsfészekben ment az MDL forduló, ahol ő is indult, onnan adott telefoninterjút.
Michael van Gerwen is jelezte indulási szándékát, így a holland világelső is ott lesz december 2-án, a Sunderland Nissan Darts Mastersen. Nagy-Britanniában nagyon sok olyan pénzdíjas tornát rendeznek, amely nem tartozik bele a Pro Tour sorozatba, de a darts történetének korábbi…..
dolmányos varjú 2016.09.30 14:29:17