Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ókos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Haver és fiatal feleség 2021.10.23 06:06:00
Pár éve történt. Vita a korkülönbségről a párkapcsolatban. Azt mondja egy haver, ő megunta a feleségét szexuálisan, nem élvezi, sőt eleve nehéz az egész, magyarul: szugerálnia kell magát előzőleg, hogy képes legyen szexre. De ha lenne egy fiatal nő, akkor az milyen jó is lenne! S a haver…..
bircahang Végtelen köb 2021.09.10 06:06:00
Mi történik az ember halálakor? Az evilágból való kilépés véglegesedése azzal jár, hogy az egyén egy teljesen sötét kockába kerül, mely azonban végtelen méretű. A halott teljesen élőnek érzi magának, viszont minden testi igénye hiányzik. Maga körül ebban az állapotban az ember csak a…..
Ókos 2021.09.13 00:01:37
Ja, kérem, nincs annál könnyebb, mint egy nép évezredes félelmeire rájátszani, majd megspékelni fiktív ellenségek felidézésével, aztán eladni az egészet nemzeti cuccként. Piszkosul aljas, kültelki, suttyó tempó ez. De hogy ez a tempó aztán a szájjjára veszi Jézus Krisztust…..
Ókos 2015.12.20 17:56:04
@bircaman szerkesztő maxval: Szerencsére, ahogy mi is, lázad az emberiség tisztán látó része a liberális demokrácia ellen. Már csak pár kisebb ország kell, hogy átálljon az illiberális oldalra, és népünk, pártunk győzedelmeskedni fog a nyugati burzsoá posvány fertője ellen!
Egyébként engem is zavar, hogy van akinek tetszik és ráadásul értékeli is (!) az egyén szabadságát (a hülyéje), ezért szoktam én is többek között a pedofíliát összemosni a homoszexuális jogokkal.
A tegnapi nap bővelkedett izgalmakban. A kormány olyan ámokfutást rendezett, amilyenre idáig még nem láthattunk példát. Az egész Ákos kijelentésével kezdődött, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem a női princípiumot kell…..
Ókos 2015.12.20 17:41:05
@bircaman szerkesztő maxval: Sajnos valamit vesztett az ország, hiszen a művész úr most majd egy kis ideig (amíg a bevételkiesést nem tudja az illiberális kormány teljesen jogosan pótolni) kevesebből tud gazdálkodni, így nem tud olyan jó dalokat írni mint eddig.
Természetesen nem arról lesz szó, hogy bárki olyan információkkal dolgozna, amelyek nem juthatnak mások tudomására. Sokkal inkább arra az érdekességre szeretnénk mindenkinek felhívni a figyelmét, hogy tudományos kutatások szerint egy irodai íróasztal gyakran piszkosabb mint egy…..
Ókos 2015.12.20 17:34:34
@bircaman szerkesztő maxval: Ez egy jó, rövid, pontosan fogalmazott, lényegretörő válasz, semmi kétséget nem hagy maga után. Azaz bármiféle ételmaradékot és végterméket is az irodában lehet hagyni, azt majd feltakarítják utánunk az erre kvalifikáltak. És egyébként is, az igaz közírói munkásság részeként cikkek alá kommentelt bölcsességek fertőtlenítő képességgel bírnak.
 Annak ellenére, hogy az elmúlt 4 évben statisztikailag emelkedett a foglalkoztatottak száma Magyarországon - ne felejtsük, ez leginkább a közmunka miatt van - számos szektorban hiánycikké vált a munkaerő. Az ellentmondásos folyamatnak számos oka van, kezdve a rossz oktatási…..
Ókos 2015.12.16 10:08:20
@bircaman szerkesztő maxval: Szerencsére most már az illiberális rendszer épül itthon, úghogy mindjárt megfordul a trend...
Ókos 2015.12.20 17:26:26
@bircaman szerkesztő maxval: Szerencsére a mi higgadt, tényszerű független elemzésünk ellen nincs érve az ellenfélnek. Ha talán nagy ritkán mégis, akkor atombombát kell dobni rájuk.
bircahang Fajfenntartás 2015.12.20 15:15:00
Az Ákos és Kövér elleni hiszteroliberális aljas támadások kapcsán. Az emberi faj normális ösztöne a faj fenntartása. Nem véletlen, hogy minden társadalom tiszteli, sőt támogatja az anyaságot. Az első emberi államok óta, sőt már a törzsi szakaszban is. Igen, mindig voltak,…..
bircahang Hatalmas műbotrány 2015.12.15 15:15:00
Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmus. De hiszen itt családi…..
Az a fideszes szemfényvesztés, hogy a Nyugat válságban van, súlyos áldozatokat fog követelni a magyar néptől, amelynek nagy részének -- fogalmazzunk finoman -- nincsen pontos képe arról, hogy mi tesz egy civilizációt sikeressé. Kollektív meg nem értés van azzal kapcsolatban,…..
Ókos 2015.12.16 10:06:03
@bircaman szerkesztő maxval: Igaz, hogy kozmikus porszívóként szívja ki a nyugat a vagyont, de attól még az ő liberális rendszere hanyatlik, a keleti illiberális rendszerek meg virágoznak. Az erkölcsi fölény nálunk Magyaroknál van! Mostmár csak Chavez-szerűen államosítani kéne minden nem magyar kézben lévő vállalatot és akkor a kisemberek is jól járnának, mint Venezuelában.
Argentína után, ahogyan azt a blogon előre is jeleztem (Jobboldali fordulat járja be Dél-Amerikát?), Venezuela is felkerült a rendszerváltó latin-amerikai országok térképére, hiszen 1999 óta az országot irányító Hugó Chávez, majd az ő 2013-ban bekövetkezett halála után…..
Ókos 2015.12.16 09:59:36
@bircaman szerkesztő maxval: Így van Putyin a választók érdekeit képviseli, ha kell polóniummal (ahogy az egy KGB-s főtisztből lett demokratától elvárható).
Vállalkozni sehol sem könnyű, pláne nem külföldön, ahol a nyelvet, a(z üzleti) kultúrát és a piacot is meg kell alaposan ismernünk ahhoz, hogy egyáltalán a siker reményével induljunk neki. (Erről alighanem a törzskommentelők közül is tudnának mesélni páran, remélem, fognak…..
Ókos 2015.12.16 09:51:35
@bircaman szerkesztő maxval: Szerencsére a bolgár-orosz filmipar reálisabb képet ad a nyugatról.
Ha hazudott Medgyessy, az azt jelenti, hogy tapintható a korrupció. Rendben, de vajon honnan tudhatjuk, és mikor mondhatjuk, hogy tényleg az? És vajon mennyire? Az, hogy egy országban tapintható-e a korrupció, leginkább a kapcsolódó következmények alapján állítható. Jogi…..
Ókos 2015.12.16 09:33:34
@bircaman szerkesztő maxval: Szavazati jog: Így van, szerencsére a megválasztott politikusoknak nincs beleszólása az adórendszerbe, a Fidesz se változtatott rajta soha.
Közel 50 százalékos munkanélküliség a fiatalok körében, majdnem teljes kilátástalanság, a válság kirobbanása óta nem tapasztalt mértékű elvándorlás – eléggé hátborzongató adatok, nem igaz? Nem csoda, ha a fiatalok egyre nagyobb számban döntenek a határátkelés mellett.…..
Ókos 2015.12.16 09:32:37
@bircaman szerkesztő maxval: Így van, Magyarországról nézve minden tragikusabb.
Miközben Magyarország vezéri utasításra éppen most vágja sutba az európai értékeket, a felvilágosodás eszméit és utazik, nem is a sötét középkor, hanem a tálib világ felé, talán mégsem lesz egy nettó népirtáshoz vezető politikusnak nyíltszíni szobra…..
Ókos 2015.12.16 09:29:26
@bircaman szerkesztő maxval: Egyetértek. Köszi, hogy te is belerágtál.
NemGogol A nyomorultak 2015.12.15 20:19:35
„Családban élni jó.” Ez az első pillantásra rendkívül meghökkentő állítás található a puritán kivitelű csalad.hu kormányzati honlapon. Annyit talán még hozzá lehet tenni ehhez a frappáns megállapításhoz, hogy bizonyos feltételek esetén életben lenni sem egy utolsó…..
Ókos 2015.12.16 09:22:22
@bircaman szerkesztő maxval: Így van, sajnos igazi családok csak az illiberális keleten vannak. A hanyatló liberális nyugaton már a szót sem ismerik (sőt, most olvastam, hogy be is tiltották a házasságot férfi és nő között a liberalizmus nevében).
Kedves olvasók! Egy heti technikai szünet után végre ismét visszatértem, így ismét rendszeresen várható a posztok megjelenése a szokásos időpontokban (kedd és péntek reggel 6 óra), a posztok megjelenése természetesen alkalmazkodik az ünnepekhez, erről később tájékoztatom a…..
Ókos 2015.12.16 08:55:20
@bircaman szerkesztő maxval: Így igaz, mert ha véletlenül nem Putyin oldalára állunk, netán politikáját ellenezzük, előfordulhat, hogy ólom- vagy polóniummérgezés lesz a vesztünk.