Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caravella (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..
Egy újabb idegesítő külföldi esemény gyűrűzött be hozzánk is a múlt héten, mégpedig a "Stiletto Run" futóverseny, melyben hölgyeknek kell megtenni futva egy rövid távot, de tűsarkúban. A Glamour magazin 100 szerencsés (?) kisorsolt hölgyolvasója indult a 100 méteres…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..
Minden idők egyik legviccesebb és legangolabb sitcomját, a nálunk is nagy sikerrel futó Halló, halló című második világháborús vígjátéksorozatot megvették a németek, így most már semmi akadálya, hogy teli pofával röhögjenek saját magukon - már ha ez eddig nem sikerült…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..