Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgyszerVoltBudánKutyavásár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad" - ezzel a mondattal zsarolt meg 96.8 százaléknyi manyup tagot még 2010 novemberében Matolcsy György.  Zsarolás volt ez a javából, még akkor is, ha az úgynevezett…..
EgyszerVoltBudánKutyavásár 2012.01.11 17:16:55
@Jannni:
> duzzogsz és becsapottnak, szerencsétlennek
> érzed magadat.
> Begubózol és hülyeségekre gondolsz
Valoban becsapottnak erzem magam, de honnan veszed, hogy duzzogok es hogy szerencsétlennek
erzem magam? Mibol gondolod, hogy begubozok? Hogy hulyesegekre gondolok? (Ezek koltoi kerdesek, nem szukseges valaszolni ra.)
Nekem nem eri meg idot / penzt / energiat fektetni abba, hogy Dobrogi morest tanuljon. Nagysagrendekkel kisebb a nyeresege mint amekkora befektetes lenne.
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Szerdán rendőrileg betiltották a kerékpározást a budapesti belvárosban. Az Est 1926 április 8-án csütörtökön adott hírt a nagy zavart okozó hatósági szigorításról. A főváros egy akkor harmincéves rendeletet melegített fel, hogy javítson a baleseti statisztikákon. 1926-ban…..