Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sherpa (törölt)

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az rendben van, hogy autóvásárlásnál a számok különösen fontosak. De ha azt hiszi, hogy itt a vételárra, fogyasztásra, évjáratra, esetleg futásteljesítményre gondoltunk, nagyon téved. Egészen más számok lényegesek, amit a szerkesztőség pár tagja nem is volt rest kitárgyalni…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Nem túl szépek, de hét angolok között ritka az igazán jó külsejű férfi vagy csaj, és ez most nem cinkelés, hanem az igazság. Van közöttük profi színész és öt olyan szerencsés is, akiket 7000 jelentkezőből választottak ki, és semmilyen vagy csak nagyon limitált…..
Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követően már a magyar nézők is láthatják a Boardwalk Empire című új HBO-sorozat első részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett, és mivel tele lesz gengszterekkel meg lövöldözéssel, biztos jól fogunk rajta…..
Továbbra sem acélos a program, bár pár klasszikus azért van, ami feldobja némileg az esténket, bár csodát azért továbbra se várjunk, továbbra is állítom, van jobb módja az időtöltésnek ezen csütörtök este, mint a tévézés. Királyi tévénk, az m1 megint nem erőltette meg…..
Megígértük, hogy amint a SpoilerTV frissíti a listát, mi is megtesszük, hát tessék: az őszi/nyár végi premierek szépen sorban, időrendben, naptárba beírhatóan. Ha ezek után bárki is lemarad valamiről, az magára vessen. Első ránézésre szeptember 21-25 között nem sokat fogok…..
A Strike Back című brit kommandós akciósorozat az év egyik legjobb lövöldözős-izgulós 24-pótlékának bizonyult, szerethető főhőssel, jó színészekkel, hős brit kommandósokkal és megmentésre váró jónőkkel, no meg az ilyenkor elkerülhetetlen, "a köcsög felettesem meg…..
sherpa (törölt) 2010.08.05 15:38:24
@juhaszvik: jó felvetés. nálunk milliós nézettségű kercsatok nem képesek heti sorozatot gyártani.
Az USA Network Royal Pains című sorozatának alapötlete nem egy nagy truváj - arról van szó ugyanis, hogy adott egy idealista orvos csávó, aki még hisz abban, hogy az orvosnak az a dolga, hogy segítsen a rászorulókon, ebbe szépen belebukik, amikor a kórházban nem egy lóvés…..
sherpa (törölt) 2010.08.05 14:37:50
@Bombadil Toma: néhogy kiszimatojja a tablojid, bisztos azé.
comment:com Hírek kávé mellé 2010.08.05 09:30:00
Jövőre tuti nem nyer Emmy-t Bryan Cranston a Breaking Bad főszereplője: a 2011 júniusában visszatérő negyedik évad a tévés Oscar szabályzata szerint nem nevezhető majd. Idén azért elviheti zsinórban a harmadikat - augusztus 29-én hajnalban kiderül. Az AMC webes mini-epizódokkal…..
sherpa (törölt) 2010.08.05 10:33:46
sherpa (törölt) 2010.08.05 10:42:32
@sixx: pedig a saját neve is qwajó lett volna :)
Le a kalappal Steven Moffat előtt: aki ilyen bátran nekilát egy brit nemzeti intézménynek számító történet, azaz Sherlock Holmes kalandjainak átírásához és modern korba helyezéséhez, annak a tökei akkorák, mint egy bowling-golyó. Egy ilyen vállalkozásba iszonyú nagyot lehet…..
sherpa (törölt) 2010.08.04 15:27:53
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
sherpa (törölt) 2010.08.01 20:13:30
@fehértoll: gondolom szegény panaszló halálra qwaanyázta magát, de én könnyesre röhögtem magam a levelén. zseniális!
ami az espn americát illeti: nem tudom, mit néz, aki azt mondja, hogy ismétléseket adnak rajta, mert élőben tol mindent (nhl, nfl, mlb). és ne mondjátok, hogy nézz nfl-t a sport1-2-n, mert az hetente ad max. 2 meccset, az espn viszont csütörtöktől a monday night futballig mindent ad -ott ápr. 1-ig. amikor is g.ci upc kikapta a kínálatból. nekem gold dvr csomagom van, nem tudom, mért kényszerítenek arra, hogy még drágább csomagot fizessek elő, de sajnos meg fogom tenni, mert annyira érdekel az nfl. arról nem beszélve, hogy preseason meccseket máshol nem adnak.
viszont legalább az úszó eb-t élőben nézhetem - mármint kinn a margit-szigeten. :) hajrá magyarok!
sherpa (törölt) 2010.08.02 14:16:37
@xclusiv: vagy tényleg csak a hd dvr-ben lesz elérhető...
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
sherpa (törölt) 2010.07.29 17:33:01
@zmrzlna: :D
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.29 09:30:00
Jason Katims, a Friday Night Lights főnöke bejelentette, hogy az ősszel induló ötödik évad lesz a sorozat utolsó etapja. Sírunk, Vincent.Végre valahára megjelenik a Survivor 3. (Africa) és 4. (Marquesas) évada DVD-n, 35 dollárért darabonként. Itt az Africa borítója.Alig ért véget…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
sherpa (törölt) 2010.07.28 13:08:35
@GoldBecK: hehehe! igazad van.
a fordító nem tud angolul, sixx meg nem tud magyarul. :)
comment:com Törtetők, tegnap 2010.07.26 11:15:00
Absolutely no fucking comment...
A TVSquad 20-as listáján alapuló összeállításunk folytatása következik. Az eddig felsorolt helyezettek is igen komoly színvonalat képviseltek, de csupán felvezetésnek voltak jók a keményebb jeleneteknek. Bizony egyetemista sztriptíz és egymásra találó jóbarátok körül kell…..
Csődhelyzet fenyeget az MTV-ben. A köztévé fizetési kötelezettségeinek átütemezésével és költségeinek minimális szintre csökkentésével sem tudja tovább fenntartani pénzügyi stabilitását, így 2010 júliusára "fennáll a veszélye a csődhelyzet valós…..
sherpa (törölt) 2010.07.09 14:09:22
Ken Follett nálunk forgatott romantikus nagyregényét a Starz nyolcrlészes minisorozat formájában mutatja majd be hamarosan, a trailer alapján jó munkát végeztek a készítők. ..
sherpa (törölt) 2010.07.08 13:50:45
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
Az HBO az elmúlt szezonban szépen suttyomban előhozakodott két baromi jó sorozattal, ami azért jócskán megosztotta a nagyérdeműt, de nálam mindkettő azonnali kedvenc lett. Az egyik a Bored to Death, amiről majd írunk, amikor eljön az ideje, a másik pedig a Hung – Neki áll a…..
sherpa (törölt) 2010.07.03 12:43:30
@FayeFaye: detto!
comment:com A nevem Memphis 2010.06.29 12:00:00
Az a helyzet állt elő a Memphis Beat bevezető epizódja után, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez vajon kell-e nekem az amúgyis sűrű sorozatos programomba vagy sem. Jason Lee munkássága ráadásul részben hidegen hagy, gördeszkás-istenségként minden tiszteletem az övé, a Kevin Smith…..
sherpa (törölt) 2010.06.29 12:44:47
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
Minden évben készülnek megkérdőjelezhető hitelességű statisztikák a világ legnézettebb sorozatairól, melyekkel nekem csak annyi a bajom, hogy India és Kína nézettségi adatai konkrétan nem szerepelnek benne, így a jóég tudja, melyik helyi szappant nézik nagyságrendekkel többen,…..
Bigyóblog Like pecsét 2010.06.15 08:32:00
Ha annyira Facebook-függő vagy, hogy már a való életben sem tudod kikerülni a lájkolást, ezt a pecsétet neked találták ki. Ezentúl mindent lehet lájkolni IRL is. Via Gizmodiva..
sherpa (törölt) 2010.06.16 10:25:34
Ma kezdődik a labdarúgó világbajnokság, de nem azzal, amivel kellene, azaz egy meccsel, nem, hanem minden sportesemény elengedhetetlen kellékével, a megnyitó ünnepséggel, aminél feleslegesebb dolog nem sok van a földkerekségen. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne…..
sherpa (törölt) 2010.06.11 13:27:31
@haruka: ott anyáztam én is a tévé előtt!
megy shakirával a vb hivatalos dala, mire a repedtfazékhangú "szakkomentátortól" olyan lényeges információkat kell megtudnom, mint hogy shakira 33 éves és 60 millió lemezt adott el. ember, ez rajta van a neten, ezért ne menjél oda! végig kell ugatni a tök jól összeállított klipeket régi vébékről, az educational promókat is, és Juhász Árpádtól az amerikába hurcolt rabszolgákról meg a jóreménység-fokai időjárásról kellett infókhoz jutnom.
emberek, ez egy szórakoztató műsor! ünnep! nem ismeretetterjesztés! és végképp nem az mtv 3 órás reklámja (értéket közvetítünk, jó sorozatok, ismeretterjesztő műsorok mennek nálunk...).