Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnneSophie

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
AnneSophie 2016.04.28 08:50:15
@ketiperri: En ertem mirol beszelsz. Irj nekem privit ha gondolod.
Az a baj, hogy szanaszejjel gyogyszereznek, es nem hisznek neked, ha adott gyogyszerrol erzed, hogy neked nem jo, vagy rosszul vagy tole.
Nekem is volt egy rosszabb idoszakom, ha a korhazi dokimon mult volna szerintem nem elem tul. Van egy dokim aki HISZ a betegenek, es csak akkor es addig ad gyogyszert ameddig es amennyit szukseges.
Van az ismeretsegi koromben egy lany, o egy evig szedett antidepresszanst es megvaltozott a szemelyisege. Kozonyos lett a vilagra. Szoval tenyleg tehetett veled ilyet sajnos a gyogyszer.
Sokan óvtak, hogy ne nyissuk ki ennek a szobának az ajtaját, de megtettük. Történelmi műsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában a Magyar Televízió elmúlt harminc évének 10 legrosszabb műsoráról beszélgettünk. Vendégünk László Ferenc, a Magyar Narancs kritikusa volt...