Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DONJ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Beindult az 500 napos visszaszámlálás (honnan számolták ki egyesek, rejtély, na mindegy) a választásokig, megkezdődött az összefogásos tárgyalás. Helyezkedés, farokméregetés, satöbbi, bár állítólag most civilizáltabb hangulatban, jobb kedvvel vágnak bele, mint a múltkor. Lelkük rajta. Kezdődhet…..
DONJ 2016.10.29 09:45:38
@luis5: Nem, nem volt minden rendben. Nem volt rendben a FIDESZ és a JOBBIK (bevallott) összejátszása. Nem volt rendben a Molotov koktél, és a tank, az autó gyújtogatás, és nem volt rendben a válogatás nélküli, eszement rendőri brutalitás sem. Voltak (sajnos nem kevesen) vétlen áldozatok, akiket nem elég elhívni egy gyűlésre, a biztos elvonulásukról is gondoskodni kell. Nem volt rendben, hogy egy minden szempontból felkészületlen rendőrség, a rendszerváltás utáni első nagy megmozduláson felkészületlen volt. De nem volt rendben az MTV székház ostroma sem, a rendőrök brutális megtámadása, a "forradalom van " TV közvetítés. Soroljam még? Nem 2006 ezen atrocitásával kezdődött a baj, hanem Orbán 2002-es hírhedt beszédével:" A nemzet nem lehet ellenzékben". Akkor a másik fél ugye hazaáruló? Hát, ha ez nem, mi emlékeztet a Horthy korszakra?
Ahogy az Index három héttel ezelőtt megjósolta, távozik Antal Attila. A BKV - posztját egészségi okokból most sem betöltő - vezérigazgatója szokatlan közleményben kérte felmentését. Bár erre hivatkozik, valójában nem (csupán) a családja, hanem a főpolgármester kérésének…..