Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meg.mondom

0 bejegyzést írt és 1028 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjuk, az amerikai egyetemisták arra valók, hogy emberkísérleteket végezzenek rajtuk szakmányban - ők pedig szívesen vetik alá magukat mindenféle felméréseknek: ez történt a legutóbb is, mikor brit amcsi tudósok egy csoportja arra kereste a választ, hogy mennyi időt alatt…..
Néhány hete kigyűjtöttem már ezt a cikket, hogy valamikor írjak róla, el se olvastam, mert folyamatosan esnek be az érdekes témák - most viszont megjelent rá a reakció, így eljött az ideje, hogy elolvassam mindkettőt.   A nő (Elloa Atkinson) által leírt gondolatokban semmi…..
meg.mondom 2014.11.14 09:13:28
@punopa: Nem nagyon kérdeztem az életéről. Egy kis szeletét ismerem, de ennyi. Sokat jár el szórakozni, nagyon szeret külföldre járni és szeret pl. búvárkodni és falat mászni.

@kardhal77: nemrég találtam rá erre a blogra, így nem tudom mit szoktál mondani:)

@skarlát betű: ha jól értem, akkor te most arra gondolsz, hogy túlteng bennem az önimádat. Erről szó sincs, de kicsit tartok olyan nőtől, akinek nincs gyereke és 35 fölött van (ezért is kezdek csak olyan nővel, akinek gyerek van; esetleg olyan aki még teljesen elutasítja azt, hogy gyereke legyen). Ha véletlenül becsúszik egy poronty, akkor eléggé sok pénzt vesztek vele. És nem vagyok celeb, se felső 10e-hez tartozó ember.

Akit nem érdekel hogyan oldódott meg a problémám, az ne olvasson tovább:
Hajnali fél kettőig értem rá, ezt a "szerető" is tudta. Késő este találkoztunk és mivel elmentünk egy helyre, ahol elég sokat beszélgettünk ezért elég későn értünk vissza hozzá. Ragaszkodott, hogy menjek fel a megmaradt 45 percre. Felmentem... kényeztettem 30 percig, majd a megmaradt 15 percben orálisan kényeztetett, az "anyagot" lenyelte. Aztán leléptem.
De a konklúzió: nem tervezek több alkalmat vele, nem éri meg ilyen nővel kockáztatni, pedig eszméletlen jó a technikája.
meg.mondom 2014.11.14 15:10:11
@Neverand: annak adom oda a spermámat, aki megérdemli:D
"Nem veszed észre, és a csaj máris felzabál téged reggelire, aztán kiköpködi a csontjaidat. Teszem hozzá: Igaza van. :P" : Persze-Persze:D
meg.mondom 2014.11.25 17:56:26
@Lars.Lares: "Fából vaskarika készítés? :) Az az elképzelés a hibás, hogy van és elvárható kizárólagosság. :)"
Tökéletesen leírtad a véleményemet!:) Ha nem lettem volna múlt héten külföldön, akkor ez az én comment-em lett volna:D

@Ingeborg: kb. ezt mondtad: egy ideig tudsz valaki mellett "hűséges" lenni, de egy idő után úgyis friss hús után nézel.. vagy rosszul értettem?

@estrella_: de szeretőt keresel ilyen nézettel?:)

Csak hogy hozzászóljak a kizárólagossághoz...
hogyan várhatja el egy szerető, hogy kizárólagosságot fogadjon a másik fél. Paradoxon.... ááááá:D
Mint tudjátok, időnként szívesen idézek szakirodalmat és teszek közzé érdekes listákat fő témánkkal, a hűtlenséggel kapcsolatban. Helen Fisherről volt már szó egyszer-kétszer, de egész posztot még nem szenteltem a munkásságának – és épp kapóra jött, hogy találtam egy…..
meg.mondom 2014.11.04 17:43:00
@Ingeborg: nem. De nem is csinálom gyakran. A minőségre megyek rá és ez elég.

A te párod tudja?
meg.mondom 2014.11.05 10:45:02
@Ingeborg: értem. A válás után folytattad a szeretőddel? Vagy az már más érzés volt?

Állandó szeretőm van, de csak havonta 1-2-szer találkozunk, férje van és mindkettőnknek tökéletes így.
De e mellé néha beesik 1-1 rövid kaland. Pont a napokban történt egy hihetetlenül felkavaró szex a munkahelyen. Ha találkozunk, akkor látom a tüzet a szemébe, de tudom, hogy ennyi volt csak. Neki is férje van és nem szeretne többet, amit megértek és elfogadok.

@skarlát betű: oké, köszi az infót. Ha ez változna, akkor szólj!:)
meg.mondom 2014.11.05 15:44:09
@skarlát betű: Neked van most párod/férjed? Tartasz mellette szeretőt? Van olyan barátod/barátnőd akivel ezt meg tudod beszélni?
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
http://csajokespasik.blog.hu/2012/08/01/neki_csak_a_judit_kell..
Így járjon egy pár külön szórakozni... http://csajokespasik.blog.hu/2012/04/13/megcsaltam_ot_megsem_hagy_el..
Természetesen az első napon megbeszélt második randi nem jön létre, de ezt gondolom, mindenki kitalálta. Az unatkozó párok sorozat itt   Üdv kedves Mindenki! Kb. fél éve olvasom a blogot, néha nagy kacagások közepette a haverokkal. Persze teszi mindeddig ezt az ember, amíg…..
Elindult kifelé az ajton de az utolsó mondata az volt:A ruha csinos de nem hozzád illik. Sziasztok!! Az én sztorim tavaly történt én 20 éves vagyok a volt barátom 22. Fél évvel ezelött találkoztunk egy feszten egy sörsátorban ültünk együtt és a barátnöm meg neki a haverja…..
Másnap csak nem nyugszom felhívom névtelenül:-Tényleg otthagytál volna a Dunaparton?    A kép innen Kittivel találtunk ezen a csodás új alkalmazáson egy cuki pasit.Bringázik szeret fotózni stb.Ideális.Olyan izgatottak lettünk hogy mint utólag megtudtam tőle 10 db üres…..
meg.mondom 2011.03.08 10:02:30
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ez olyan, mikor egy kézzel akarsz tapsolni:)
meg.mondom 2011.03.08 10:03:40
@Muha: Én nem akarok gyereket, pláne lányt. Na jó, egy fiú jöhet, akit kinevelek, hogyan döntse meg a csajokat:D
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
meg.mondom 2011.03.07 09:47:40
@Muha: Ha te nem, akkor majd én megteszem. De csakis a magyarokért. Szóval megadhatnád a telefonszámát.

@Frigyesur: Kezdek én is aggódni:) Felveszek egy hatalmas hitelt és elutazom Bora-Bora-ra és várom a világvégét.

@Caddy: Akkor te a horrort nézed és a pornó csatornát?
meg.mondom 2011.03.07 09:49:31
@Pilled: Annyira primitív az írás, hogy én a negyedéig jutottam el és már sírtam a helyesírási hibáitól.

Szóval valaki foglalja össze két mondatban, hogy mi történt velük.
meg.mondom 2011.03.07 10:08:39
@Muha: Köszöntem az összefoglalót. Jó, hogy nem olvastam el. Biztos az volt a baj, hogy nem volt "meztelen költészet":)
Kínos feszengés, de ezt egy idő után felváltja a csókolózás, érzem, hogy tetszem neki. a szex első alkalomhoz képest elég jó. megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat...én, 27 éves lány, épp próbálok kikeveredni egy két éve húzódó, rettenetes…..
...meg hogy mi mennyibe kerül, itt a tojás 500, ott 550, akkor az előbbibe megyünk, mert akkor jobban kijön anyagilag. Lejártuk a lábunkat, majdnem megfagytam, de azért az 50 forintért már megérte! A kép innenSzakítósaim!Évek óta olvasom a blogot, imádlak titeket, és bár azóta…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Engem vár haza a szerető barátom, aki nem hiszem hogy tudja, mit tettem, de jobb is ez így.Hello mindenki! Nem régen kezdtem olvasni a blogot, és most gondoltam beküldöm a saját sztorimat. Lehet, hogy hosszú lesz, ezért előre elnézést kérek. 17 évesen szerettem bele egy srácba,…..
meg.mondom 2011.02.09 08:59:35
@rémTündér /aprócska kismacska./: írd meg a történeted.

@Skydiver: jó szöveg.:)

A posztírónak üzenem, hogy olvassa át egy idegen fejével a saját szövegét és akkor talán leszűri azt amit itt mindenki helyből vág. Azaz Z kuka.
És talán egy év is eltelt mire egy közös ismerősünk elmesélte mi is történt azon a héten, amikor én azokat az üzeneteket küldtem annak a fiúnak.A kép innenSziasztok!Egy mókás történetet szeretnék megosztani veletek tinédzserkorom dereka tájékáról. 15-16 évesen nagyon…..
meg.mondom 2011.01.28 16:21:24
@Caddy: mik maradtak ki az életemből.

@Muha: a sátorban csináltad?:D
meg.mondom 2011.01.28 16:23:55
@Muha: Te nem szereted ha a pasi a közepében van?:)

@gyvy: végre egy hetero, így már ketten vagyunk:)
Focista létére nem volt az a tipikus bekepzelt bunkó - aztán egyszercsak jól leordított.Sport (egyedi): Reviczky Zsolt (Népszabadság) - EgycsomóbanSziasztok!Sokszor olvasgatom a blogot, sokaknak ajanlottam mar, köztük a törtenetben szereplö fiunak is, (de) remelem (nem) olvassa.…..
Szerinte nincs értelme tovább folytatni a kettőnk közötti dolgot, mert egy kapcsolatban nagyon fontos a szex és nálunk az nem működik.A kép innenKedves Szakítósblog! Rendszeres olvasója vagyok a blognak és bíztam benne, hogy majd egyszer én is átélek egy olyan volumenű…..
A kapcsolat komolysága végérvényesen egy frappáns mondatnál veszett el, amit a kedves férfi fogalmazott meg posztkoitális állapotában. kép innenSzép napot mindenkinek:) A szokásos szöveget nem akarom lenyomni, bár tény, hogy több éve rendszeresen olvaslak benneteket, de…..
Mindenki menjen el megnézni a Scott Pilgrim című filmet, hogy egyszer és mindenkorra megértse: a világ mozgatórugója a szakítás, és a szakításokból kitermelődő exek! Sziasztok! Két éve történt, de még mindig egy baromnak érzem magam, ha eszembe jut. Fülig beleszerettem…..
meg.mondom 2011.01.07 08:58:28
@Kedves Nard: Látom, neked is volt néhány csajjal/nővel dolgod.:)))

Miért van az, hogy a csaj/nő megszerzése előtt azt gondolod, vele jobb lesz és könnyebb, de ha már megvan, akkor még rosszabb lesz?:D
meg.mondom 2011.01.07 09:42:53
@Kedves Nard: :)

@tuli _: persze-persze.
Ez mindig érdekelt: miért mindenki az msn-t használja ismerkedéskor?Vége annak, ami még el sem kezdődött… Üdv minden Szakítósnak! Egy kedves lány ismerősöm (17) történetét írom le nektek, nevezzük V- nek az illetőt. Amit leírok, azt a Vele folytatott…..
meg.mondom 2011.01.06 13:40:11
@Caddy: téged már megedzett az idő:)) hagyd a fiatalokat a chaten, hagy legyenek szerelmesek. Jó is az:D
Ez az ember, aki szakítás előtt egy héttel még hiszti- és féltékenységi jelenetet rendezett, mert hiányoztam neki, ez az ember ilyen hideg e-mailt ír nekem egy hónap után.Sziasztok!Nem kezdem blogos közhelyekkel a történetet, csak mondom, hogy elég hosszú lesz a sztori. Kicsit…..
meg.mondom 2011.01.04 09:32:01
@Caddy: egyetértünk abban, hogy egyetértünk:D Látom nincs munka nálatok:)))
meg.mondom 2011.01.04 10:47:21
@Caddy: rendes voltam és írtam neked:D
Hosszú, szomorú történet következik. Két dolog: még tart a fürödjélle-játékunk itt, illetve ne feledjétek, szenteste találkozunk.Szenteste @ 400, gyertek Két ember, munkahelyen.Barátok, mindent megosztanak egymással, mert mindketten ugyanabban a cipőben járnak – csak a…..
meg.mondom 2010.12.20 14:31:26
@Caddy: Írni kéne!
Távkapcsolat, két-három hetente találkozás, csámcsognivalóan nagy korkülönbség, felejtős. (A következő mai posztban lesz játék, karácsony van, lehet nyerni ajándékot, figyeljetek csak!)Ezzel a matricával gyertek szenteste - ha nyomtatjátok, úgy is jó :) Hogyan lehet azzal…..
meg.mondom 2010.12.15 09:10:27
@Caddy: ment...
meg.mondom 2010.12.15 09:59:29
@Zsit (nyau és rémizé): köszi a segítséget:)

A posztíró nyugodtan jelentkezhet nálam, mert én tuti a közelében vagyok.
A Facebookon el lehet rejteni a kapcsolati státuszt? Nocsak. Jó tudni. (Úgy veszem, hogy ez a szakítás a Social Network című film kapcsán jött elő) (Egyébként: meg ezerszer megmondtuk már, hogy külföldiekkel ne.)Ő: nálam tíz esztendővel idősebb, külföldi férfi (MPG)Én:…..
meg.mondom 2010.12.09 10:36:30
@Caddy: akkor a freemail is legyen a legkedvesebb oldalad:D
meg.mondom 2010.12.09 11:41:28
@Caddy: attól még lehet ott is írni:)
meg.mondom 2010.12.09 14:29:36
Nagyszerű téma, írjatok még ilyen, filmekhez kapcsolódó szakításokat!    Kedves Szakítósblog! Egy régi történetemet szeretném veletek megosztani, ami nem szakítás tekintve, hogy az ismerkedés korszakában elhalt a dolog. Ma adják az Üvegtigris című filmet erről…..
meg.mondom 2010.12.06 08:58:38
@Caddy: várom a prividet:)
meg.mondom 2010.12.06 09:20:48
@Caddy: megvártam:D