Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Szabó 76

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Sun értesülései szerint a Real Madrid őrült ajánlatot továbbított a torinóiaknak Paulo Dybala megszerzése érdekében. Az angol pletykalap szerint a Real Madrid nem kevesebb, mint kilencven millió eurót plusz Álvaro Morata játékjogát ajánlotta az argentin csillagért. A…..
Egyes hírek szerint Simone Zaza idő előtt visszatérhet a Juventus csapatához, mivel a West Ham United így kívánja elkerülni a teljes huszonhárom millió eurós átigazolási díj kifizetését. A hosszas egyeztetések nyomán született nyári megállapodást követően a kalapácsosok…..
Gábor Szabó 76 2016.09.29 06:57:37
@norbi9107: Te miről beszélsz?Amikor a napoli ellen beverte gondolom ugráltál.10-15 perceket játszott és rugdosta a gólokat.akkor nem volt ekelábú mi?
A Juventus vezetősége a hírek szerint rendkívül dühös a Zenit igazgatóira, miután az orosz klub az utolsó percig várt Axel Witsel átigazolása kapcsán,  és így már nem volt véglegesíthető az átigazolás. A két klub illetékesei előzetesen megegyeztek 18 millió eurós…..
Angol lapértesülések szerint Ronald Koeman, az Everton frissen kinevezett vezetőedzője egyértelművé tette, hogy Axel Witsel a legfőbb célpontja a nyári átigazolási szezonban, akiért meg is tette 30 millió eurós ajánlatát.  Witsel sorsának alakulását az Everton és Chelsea csapatai mellett több olasz…..
A Napoli nem éppen visszafogott megnyilatkozásairól nevezetes elnöke, Aurelio De Laurentiis indulatos szavakkal szólt Gonzalo Higuaínról és a Juventusról, azt követően, hogy a tavaly az olasz liga gólkirályi statisztikáit megdöntő argentin támadó a rivális zebramezes csapathoz…..
Több forrás szerint a Juventus megegyezett Gonzalo Higuaínnal, és készen áll akár a szerződésben meghatározott 94 millió eurós kivásárlási ár kifizetésére is, hogy megszerezze a csatárt a Napoli csapatától. A tegnap olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az Öreg Hölgy 75…..