Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirgeth

51 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Age of Conan Nos, jó ideje nem írtam ide, és egy jó darabig nem is fogok... jelenleg Age of Conannal kezdtem játszani, és már ott tartok, hogy neki kezdtem a blogolásnak. Egy kis összefoglalót már írtam is, ajánlom figyelmetekbe, mert jó kis játék. :) ..
  Nos mit mondjak... 10v1 és egy sh priest, egy mage, egy rugó és egy druid jött nekem... Nem egyszerre 2esével... 5 percig tartott a BG szerintem egész jó voltam, a rugót megöltem :D  ..
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Kirgeth, aki miután megtudta, hogy eredetin 20. szintig ingyenes a játék, fogta magát és gondolta kipróbálja. Így is tett, nagyon élvezte a játékot, tetszett neki a jópofa questek (kedvenc: undead-eknál a Silvanas questline), már-már azon…..
World of Warcraft Blog Cataclysm 2012.02.14 23:05:00
Nos, megint itt vagyok... Meglepődnék, ha lennének itt még a régi olvasóim közül, hiszen legutóbbi postom jó másfél éve került ki. Hosszú ideje nem játszottam, most megint visszatértem a jó öreg wow-hoz. Holnap neki kezdek néhány friss infó megírásának, hogy "up to date"…..
World of Warcraft Blog Re.... 2010.06.26 11:35:00
Üdv újra!Egy jó blog rendszeresen, naponta frissül izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal. Nos az enyém nem jó blog. :)Régen írtam utoljára, február - március és április eleje wow mentes időszak volt. Nagyjából 2 hónap wow nélkül, de végül csak visszatértem (sajnos vagy…..
Nos kezdem úgy érezni hogy látogatott a blogom. Örülök hogy akadnak hozzászólók, és kezd kialakulni valamiféle aktivitás. Az is örömömre szolgál, hogy ketten hírdetik a blogukat kommentekben.Bár azt azért nem igazán értem, miért nem kértek meg, hogy rakjam ki őket. :) Mindegy…..
Soulshard InstaLock 3. - Pets 2010.02.19 12:00:00
Ehheti témánk a pet-ekről szól. Szép és jó, hogy az Imp HP-t ad a tanknak, és ha destrok vagyunk akkor lényegében +crit chance-t is biztosít, meg némi dps-t. De ettől még nem szabad megfeledkezni a többi "állatunkról" sem. Imp - Alap raid buffer a Blood Pact miatt, ami…..
World of Warcraft Blog Soulshard 2010.02.01 13:47:39
Megléptem Warlockommal is a 80-at. Ennek örömére indítottam egy lockos blogot, mert az jó. :D Igyekszem azt is gyakran frissíteni, és érdemes infókkal ellátni.soulshard.blog.hu ..
Ma mentem edzésre (igen azt is szoktam, nem csak kockulni), és a buszon gondolkoztam (ja... ezt is szoktam néha :P) ennek az eredményét papírra illetve monitorra is vetem mielőtt elfelejtem, ha másért nem hát azért hogy a bejegyzéseket hiányoló olvasóim kapjanak valamit :P és hátha…..
http://www.wowhead.com/?achievement=231 NameLocationSidePointsCategory Wrecking BallGet 20 killing blows without dying in a single battle in any battleground.  10Player vs. Player Nekem 19 kb-m volt, természetesen halás nélkül, mint ahogy azt kell is, ezt  mellesleg…..
Végre 70 lettem tauriwow-on, és neki kezdtem a bg-nek. Nos első nekifutás elég viccesre sikeredett. A BG indulásának kb 5. másodpercében meghaltam. Már nem látszik, de a Summon Warhorse alatt volt a Divine Intervention... és arra sikerült kattintani :D ..
Nos, hát megvan az első LvL 80-as Epic: Titansteel Shield WallEzen kívül elkezdtük ütni DTK-t. Trollgore, King Dred és The Prophet Tharon'ja már megy. Ma megpróbálkozunk Novos the Summoner-el is...
Új blogot indítottam. Ami csak a paladinról szól. Ezt is fogom folytatni, de oda konkrétan az épp aktuális profilomról fogok írni, most épp a Tankadinról. Jó olvasgatást.--> PalaCraft <--..
Végre 80 vagy, és mennél tankolni normál majd HC instákba. Ebben a postban összerakunk egy aránylag könnyen megszerezhető "Beginner's Set"-et. Kezdjük a statokkal, minek mennyit kell elérnie. Defense: 530 - normal instákhoz (81 lvl boss), 535 - HC instákhoz(82 lvl boss), 540 -…..
Nincs olyan, hogy tuti talentezés. Más talent kell instába, és más pvp-re. Egyik játékos erre, a másik arra esküszik. Nagyon sok lehetőség van. Viszont van pár alapvető talent, amikre minden retri palának érdemes pontot költenie. A talentek linkjei a wowhead-re mutatnak.…..
Kedvenc kasztom. Valamiért ezzel sikerült először elérnem egy magasabb szintet. Az illető egy Blood Elf paladin (lásd oldalt :P). De ne szaladjunk ennyire előre, ezt a bejegyzést amolyan áttekintőnek szánom. Mondjuk úgy, hogy ízelítőnek. Tehát a Paladin. Ötvözi a közelharcos…..
Kirgeth 2009.10.22 19:34:49
Üdv,
PvE set alatt feltételezem valamelyik T-t érted. T6-ot (70-re) vagy 80-asra?

Nem mondom meg hol esik. Szerintem többet érsz azzal, ha meg mondom hol tudhatod meg. :)

wowhead.com
A "Database" menün belül találsz egy olyan menüpontot, hogy "Item Sets" azon belül pedig "Paladin"
Most kaptál 83 találatot. Gondolom nincs kedved átnézni mindet, úgyhogy szűkítsük a kört.

A Wowhead-en egyszerűen lehet szűkíteni.
Írd be, a "Required level" rublikáiba a szintedet. Pl ha a 70-es set-re vagy kíváncsi, akkor 70-70-et írj.
Ilyenkor ha az "Aply Filter" gombra nyomsz, akkor kilistázza neked az összes 70-es szintre való set-et.

De te gondolom kb-ra tudod mit akarsz, nincs kedved válogatni. Szerencsére van egy olyan Filterünk (Szűrőnk), hogy "Tag" itt aztán van sok sok set típus.

Dungeon Set 1-2 60. szintre való PVE set-ek.
Dungeon Set 3. Ez már 70-es PVE de elég gagyi :)

Tier 1-3 szintén 60-as PVE
Tier 4-6 70-es szintre való PVE
Tier 7-9 80. szintre való PVE

Arena Season 1-7 Set - PVP set, egy része BG-kel, másik része arenával szerezhető meg. A Season 5 már 80-ra van.

Értelemszerűen minél magasabb a Set száma, annál jobb.
Ha kiválasztottad a setet, akkor kiad 3-at.
Holy-Prot-Retri.
Könnyű megkülönböztetni, ami spell powert ad az a holy, ami blockot, dodge-t stb-t az a prot, ami sok Strenght-et és critiket az a retri. :)

Remélem segítettem, és remélem megtetszik neked is a wowhead, én szeretem, könnyű használni, és sokminden megvan rajta. (amit nem látsz elsőre, azt nézd meg a kommentek közt :))
Amennyire viccesen indult a PvP-m Taurin, olyan eredményesen folytatódott. Azt hiszem nem egy rossz statisztika az alábbi... (Persze retriként) ..
Nos, nem igazán vagyok oda a healer karakterekért, de most valahogy mégis healadinként élem napjaimat. A guildem épp feltörekvőben van, és mint ilyen heal hiánnyal szenved. Úgyhogy kénytelen vagyok kicsit beletúrni a paladin ezen talent ágába is. Szerencsére találtam egy nagyszerű…..
Szépen haladok, tegnap 42.szintre léptem. Amíg sikerül visszaszereznem régi erőnlétemet, és 70-es szintemet, gondoltam megosztok veletek pár képet, a múltból. :) Kezdjük rögtön ezzel: Hát igen azok voltak a szép idők, amikor a démon boss-okat is be tudtam fogni az Enslave…..
Kirgeth 2009.06.22 10:28:23
Majdnem egy éve írtam egy cikket "Utolsó bejegyzés" címen. Akkor úgy gondoltam abba hagyom a wowozást, mert besokaltam.De az élet úgy hozta, visszatértem. Eltelt fél év és egy újabb pár hónapos szünet következett, most pedig megtörténik ami azt reméltem sosem fog:…..
Kirgeth 2009.06.03 19:25:53
I'm a little paladin short and stout, here is my hammer and here is my mount, when I see a Horde, I scream and shout, then I pop a bubble and hearthstone out  ..
 A 3.0.9-es patch elött a paladin nehezen volt gearelhető. Kellett Attack Power is, és spell damage is, a retri esetében. A Blizzard a patchel megkönnyítette a dolgunkat. Ha Attackpowert növelünk, nő a spell damage is, tehát erősödnek a spelljeink. Mielött elkezdenénk beszélni…..
Már tudjuk, mi az ami a retribution ágban egy retri paladinnak kötelező. Most nézzük meg, mire jó a többi talent.   Három csoportba osztottam a maradék talenteket, úgy mint PVP, PVE és a vegyes. Ez utóbbi mind PVP-re, mind pedig PVE-re hasznos lehet. Pursuit of Justice (2/2)…..