Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mizantroll

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország halszagú - éneklik a legújabb ner himnuszban, de amúgy szabadok vagyunk mert kivívták ezt nekünk. Márhogy szabadon írhatja elő a Főni, nekünk itt mit szabad és mit nem szabad. Egy pártfunkci feleségének és segítőjének kopaszok segítségével szabad megakadályozni egy népszavazási…..
mizantroll 2016.08.21 06:45:01
@Sir Bates dö Hól:

aha, 1/3-áig mindenképpen.

akkor állt ki mellette és támogatta, amikor nem kellett volna, és akkor kezdte kritizálva támadni, amikor már okafogyottá vált.

Ha az az érv, hogy a nép vagy a szavazók harmada jobbikos vagy jobbik szimpatizáns, és ezért meg kell tanulni velük együtt élni, akkor a magam részéről következetes weimari attitűddel a jobbik jelöltjeikre fogok szavazni, ezzel támogatva azt az teljesítendő és jogos igényt, hogy minél többen együtt élhessenek a jobbikkal és a jobbikosokkal és hogy kiélvezhessék mindazt, amit a jobbik nyújtani képes.
Bizakodok, hogy ez az eléggé kreatív és konstruktív hozzáállás túlszárnyal minden eddigit, és nem csak a slagfertig, hanem a fix und fertig értékelésre is érdemesnek bizonyul.

Gut'nmorogon zu Mordor! Avagy - időnként megesik és nem is baj, ha a gondolat csak csoszog, klaffog a papucsa...és messzire rikít ezer lyuktól ékes a zoknija.
mizantroll 2016.08.21 20:51:06
@habakuk000:

a kérdés át van gondolva.
mégis miért kellene a kkp-t támogatnom, amikor a jobbikkal való együttélésre van igényed, igényetek, s annak megjelenítőjére? nem gondolod, hogy eszetlenül elkezdem szórni a pénzt, holmi ellen-plakátokra, amikor markáns igény mutatkozik a jobbikkal való együttélésre, és harsány igenlés gábriel működésére, s mindarra ami ezzel jár?

az viszont egy tanulmányt érne, ahogy a feltételezéseidből tényeket csavarintasz, majd ezekből újabb feltételezésekre ragadtatod magad.
Jó étvágyat hozzá:)
Kedves Heart Klub, drága barátaim! Ha azt mondom degecikínos helyzetbe kerültem a pronyó videótok miatt, akkor épp a tetejét karcoltam meg annak a felfordulásnak és mémáradatnak, ami itt minálunk kerekedett belőle. Ez pedig előnytelen egy olyan senkisetudjamilyen jövedelemmel…..
mizantroll 2015.12.13 16:09:43
@Imola Helyesi:

Sokat késlekedsz a mélymagyarok ígért átköltésével. Érdeklődve várom. Aztán stimmeljen a szótagszám, mert nem lesz bónusz.
mizantroll 2015.12.13 16:24:24
@Imola Helyesi:

Jól fizet a fidesz. Nem baj. Sajnos nem mindig lesz ez így. Takarékoskodj. Lesznek még nehéz idők.