Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Veszely

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest mindig is másként szavazott, mint az ország többi része. 2002-ben jórészt a fővárosi szavazatokon úszott el a Fidesz újrázása; 2010-ben itt volt az a két egyéni választókerület, ahol baloldali jelölteknek sikerült győzniük; 2014-ben pedig az ellenzék által megnyert tíz körzetből mindössze…..
Judit Veszely 2018.03.13 13:02:47
@Innovált kutyák: Gyurcsányt illetően egyetértek, bár szívós alkat: ha kidobják az ajtón, bemászik az ablakon.
Momentán Bernike hirdette ki az ukázt,királynői fenséggel, az egyetlen igazság birtokosaként: "Majd ha megegyeznek az urak..." /Werber-hatás/. Pontosan tudta, hogy a Jobbik nem akar, ennek nyomán a szocik sem adják alább. Így véli kimosni magát az Orbán-éra folytatásának gyalázatáért; lám, nem ő a felelős. Pedig a visszalépésekkel még mindig adódna némi esély. A Momentum legutóbb mégis hajlandónak mutatkozott, kicsit több a tisztességük Bernikéénél.
Az Együtt nevű párt ma bejelentette, hogy külön indulnak a választáson. Eddig volt egy miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely (a legnépszerűbb ellenzéki politikus), akit a Párbeszéd nevű párt jelölt, és tegnap kiderült, hogy az MSZP is támogatja. Erre mit mond az Együtt? Ja, akkor, ha más is…..
Karácsony Gergely hiába a legnépszerűbb, szóba sem jön...
Judit Veszely 2017.10.28 00:32:29
@aleksz róz: Valahogyan be kellene segíteni a Párbeszéd -Együttnek, hogy az MSZP-ből kiábrándultak ne a Jobbikhoz menjenek, hanem hozzájuk. Ajánlgathatnánk ismerőseinknek, hogy vegyék fel a pártokkal a kapcsolatot! Nagyon ráférne az országra egy Karácsony Gergely, noha az alapjövedelem ötletét problematikusnak látom. Ez önmagában szavazatot nemigen hoz, mert akik rászorulnak, nem hallottak róla, és ált-ban nem mennek el szavazni, akik pedig viszonylag elfogadható pénzért dolgoznak, kikérik maguknak, hogy munka nélkül is pénzhez lehessen jutni. Tarjányiek castingolása vicces: Balázs Péter nem ismertebb K. Gergőnél, viszont MSZP-s ősbölénynek tartják, aminek ma nincs keletje.
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
Judit Veszely 2017.07.07 23:50:47
@künkün: S ha felébred, jobb lesz? A kóma segítene mindannyiunkon.
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Judit Veszely 2017.04.06 00:22:42
@Emilia Mátray: Jaj, szegénykém! Te még itt tartasz?
A Liberális értelmiségről nem lehet elmondani hogy ne lennének elveik, sem azt hogy ne lennének realisták, viszont előállhat egy olyan helyzet hogy az elveket felülírja realizmus. Haraszti Miklós egy azok közül akinek Liberálisként a Realizmusa erősebb az elveinél. A Demokratikus  oldalon az az…..
Nem terveztem Demszky Gáborról írni egy újabb cikket ám a heti válasz online kiadásának cikke sarkalt arra hogy mégis írjak. Abban cikkben azt taglalta a szerző  (egy Demszky által írt publicisztikára hivatkozva) hogy Demszky Gábor a visszatérését tervezi a politikába. Nem olvastam a publicisztikát…..