Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsófi15

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSIVICSUVI 127. BABAGÁJ-BLOG 2014.08.19 23:20:00
Nagy fába vágtam a fejszémet (talán túlságosan is nagyba) : végre nekiduráltam magam, hogy újra elérhetővé tegyem számotokra életem főművét, a BABAGÁJ-BLOG-ot. Mint tudjátok, azt is szegény FREEBLOG-on vezettem, ahogy ennek a jelenlegi blogomnak az elődjét, a CSICSU CSALÁD-ot…..
Egy kicsit túllihegetnek érzem a műbalhét az osztrákok kolbászos Conchitája körül. Túlzásnak tartom mind a két végletet.  Az emberek szórakozni szeretnek, ezért néznek olyan műsorokat, mint az Eurovíziós Dalfesztivál, és az extrém sokszor szórakoztató, még ha felszínesen…..
Zsófi15 2014.05.12 23:35:09
@kovi1970: Hűha itt nagy gondok vannak. Kicsit utána kellene járni annak, hogy a mai pszichológia és orvostudomány hogyan vélekedik a nemi identitásról. Conchita NEM deviáns és NEM beteg. Egy kisebbségi csoporthoz tartozik + (mindegy milyen okból) kialakított a maga számára egy külsőt, ami lehet, hogy hatásvadász, de az az ő dolga.
A tájékozatlanság...na az viszont valóban veszélyes...
Zsófi15 2014.05.13 00:46:26
@Gamma Leonis: Igen, a dal maga nem volt nagy szám, viszont nem értem, hogy miért pocskondiázzák Conchita hangját...egyáltalán nincs rossz hangja. Persze azok, akiket sokkolt a külseje nyilván halláskárosodást is szenvedtek automatikusan.
Zsófi15 2014.05.13 21:15:53
@Balt: Csak azt nem értem, hogy sokan miért Őt hibáztatják? Ha nem lett volna a szakáll akkor nem nyert volna. És? Ez nem változtat azon, hogy az eladáshoz vevő kell...a lényeg tehát nem Conchita és a szakáll, hanem a nézőközönség amely megszavazta neki az első helyet. :)
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..