Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verdikt

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vona Gábornak az Alaptörvény módosítása kapcsán nagy hévvel bejelentett ultimátuma ügyes húzás volt, ezt el kell ismerni. A Jobbik évek óta levegő nélkül ténfergett a Fidesz menekültellenes retorikájának árnyékában, na de most fogást találtak a nagy testvéren, és okosan rámutattak a Fidesz…..
A mai rohanó világban kevés biztos pont maradt az ember életében, számomra viszont éppen a leghétköznapibb dolgok jelentik ezeket a pontokat. Mindig is szerettem például kisboltokban bevásárolni, szeretem felfedezni a helyi kínálatot, flangálni a szűk polcok között és lesni az olyan termékeket, amit…..
Hárommillió-kétszázezer ember nem kevés, az ő akaratukra hivatkozva fogja a Fidesz az alaptörvény-módosítását előterjeszteni. Ez a hárommillió-kétszázezer ember azonban közel sem volt elég ahhoz, hogy a Fidesz által kiírt népszavazás – a többi ember távolmaradása mellett – érvényes legyen, és…..
Október 2-a véget ért, a nagy erőkkel és rengeteg pénzel támogatott népszavazási kezdeményezés nem hozta meg a Fidesznek a remélt sikert. Valójában ez a kezdeményezés éppen annyit hozott számokban, mint amit egy kevésbé jelentős népszavazás kapcsán a szavazóktól lehetett várni, a Fidesz egyszerűen…..
Verdikt Aki másnak vermet ás… 2016.09.29 18:39:23
Az október 2-ai népszavazás hajrájában valódi, ügydöntő kérdés hiányában is egyre inkább érezni a Nagy Nap által keltett feszültséget az istenadta népben. A szaporodó plakátok, a tévében orrvérzésig tolt migránsellenes propaganda, a felfokozott hangulat lassan tényleg képes elhitetni a potenciális…..
Mielőtt a címbéli kijelentésre magyarázatot adnék, elöljáróban meg kell mondanom, hogy én alapvetően egyetértek a Fidesz jelenlegi menekültpolitikájával, azzal a részével legalábbis, hogy idehaza nem engednek teret az Európát célzó tömeges népvándorlásnak. Azt gondolom ugyanis, hogy minden…..
Ahogy az utóbbi években többször is megtörtént már, sajnos a mostani iskolakezdés előtt is napvilágot láttak olyan elképesztő gólyatáboros történetek, hogy akaratlanul is elgondolkodik az ember: tényleg aggódnunk kell a frissen felvettek miatt, ha elmennek a nekik szervezett táborba?..
Megrázó volt látni, ahogy több száz kis birkózó példaképe, a szőnyegen oroszlánként küzdő Lőrincz Viktor a könnyeivel küszködve, magába roskadva áll értetlenül az elcsalt bronzmeccs után. Korosztályos edzőtáborokból közel tíz éve ismerem Lőrincz Viktort. Már akkor is ő volt a legelszántabb,…..
verdikt 2016.08.17 18:25:19
@TG69: Fenntartom, hogy egy bíró ne módosítson egy egyébként akciódús mérkőzés eredményén, főleg ne a végén. A birkózás nem tornagyakorlat, hogy a bírónak pontoznia kéne.

Szóval nem értünk egyet, de nem is kell.
Meg kell hagyni, a 2016-os riói Olimpia rendkívül izgalmasnak bizonyult eddig, nem csupán sikereink, aranyérmeseink miatt, de ugyanúgy a döntő pillanatban alulmaradt olimpikonjaink küzdelme miatt is. Noha egy aranyérem esetén kétség kívül okkal magasztaljuk fel győztes sportolóinkat, azokat sem…..
A Kolontáron történt iszapkatasztrófa ügyében indult büntetőeljárásban nemrég született elsőfokú felmentő ítélet sokakat mélyen felháborított. Akkor, amikor emberéletekről és halálról, családok jövőjéről és sokak nyomoráról, kilátástalanságáról van szó, nehéz azt elfogadni, hogy nincs felelős, hogy…..
Én örülök az őszinte, igaz beszédnek, ami egyenes, mint a magyarok nyila, ami felnyitja a megtévedt nyáj szemét. Örülök most is, hogyne örülnék, hát végre valaki megmondta a tutit a népnek, a nőknek, a gyerekeknek, rátaláltunk az útra kérem. Kellenek, mindig is kellettek az ilyen igazlátó emberek,…..
Meg kell mondjam, már érzem a zsigereimben a karácsony hangulatát, az év végi lazulás előszelét. Annyira, de annyira érzem, hogy kedvem is lenne ma este kocsiba vágódni, és mondjuk elindulni hétvégére a nagyvilágba, szórni a pénzt meg ilyenek. Mennék mondjuk Bécsbe vásárolni.…..