Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Pusztai

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
Gábor Pusztai 2016.04.05 09:34:53
@NYJetsTD: "Ha az összes ellenzéki párt bojkottálná a parlamentet, kinyilvánítva az okokat is, arra azért sokan felfigyelnének itthon és világszerte." Igen. Kábé ennyi is lenne. Felfigyelnének. Ugyanakkor újfent megállapítanák, hogy ezt a problémát maguknak a magyaroknak kell megoldaniuk. Ami így is van. Az akció következménye viszont az lenne, hogy a Fideszre semmiképpen sem szavazó, ugyanakkor politikailag aktív választók jobb híján a Fidesz által pénzelt álellenzéki bandákra (pl. a Thürmer-féle Munkáspártra) szavaznak majd, s így majd azok lesznek a parlamentben az ellenzéki pártok. Minőségi ugrás a javából, az ellenzék innentől kezdve nem kritizálni fogja a kormányzatot, hanem lelkesen tapsikolva elismeri majd a Hazáért tett erőfeszítéseit (amit a maga részéről csak támogatni tud, hiszen a Haza és a Nép ezt várja el tőlük.)
Az MSZP agóniája évek óta tart, de az utóbbi időben már teljesen egyértelművé vált, hogy halálos kimenetelű lesz az az agysorvadás és gerinctörés, amiben a Magyar Szocialista Párt szenved. Mi Öreg Harcosok reméljük, hogy ez a haláltusa már nem húzódik soká, mert az a…..
Gábor Pusztai 2015.12.09 23:07:31
@fidesz maszop dk egykutya: hát, én "maszop szoponccal" nemigen találkoztam.
Gábor Pusztai 2015.12.09 23:25:27
@fidesz maszop dk egykutya: Melyik állításommal nem értesz egyet? Csak úgy, kíváncsiságból.
Gábor Pusztai 2015.12.09 23:32:33
@fidesz maszop dk egykutya: Na jó. Remélem, előbb-utóbb süketelés helyett érdemi hozzászólás is telik majd az erődből,