Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greyhound (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
Azt hittem, az autóipar nem tartogat több meglepetést, de most leesett az állam. Őszintén szólva azt az időt akartam elütni, amit TéZé Need-for-Speed-ezéssel töltött, tehát ráértem, rendesen. A 9-es pavilonban volt néhány motor, meg pár öreg autó: pár mentő a Német…..
greyhound (törölt) 2009.09.21 10:22:16
Nekem egy ilyen kéne : www.hatterkep-ingyen.hu/hatter/auto/veteranauto008_1024x768.jpg

Lehetne alatta modern technika, abs meg minden. Még gyűrődési zóna is lehetne nem is kicsi.
Nekem azért kéne hogy minden nap ezzel járhassak, nem azért hogy évente kétszer kitrélerezzem valami kiállításra.
Belsőség Ahol a jó ízlés lakik 2009.09.16 14:04:00
Egy vállalkozás általában az emberi lét apró kérdéseire ad pénzzel megfizethető választ. A németországi Mansory úr azoknak kínál menedéket, akiknek már gáz, ha csak egyszerű Rollsuk, Bentleyjük, Astonjuk vagy Ferrarijuk van. Ilyenkor elzarándokolnak a Mansoryhoz egy…..
Rájöttem! Főnök 2009.08.27 10:58:00
A főnököt mindenki ösztönösen szereti, tiszteli, hiszen alapvetően egy nagyobb tudású, tapasztaltabb kollégánk kerülhet vezető beosztásba, miután megfelelő tapasztalatok birtokába került. A fizetésünk, a mindennapi munkánk, előmenetelünk, azaz a boldogságunk, de ebből…..
greyhound (törölt) 2009.08.30 21:53:08
@szanalmas:
Én vagyok a köcsög, amikor ez a kis undorító geci dragon akar engem szájbaszexelni? Hát neki mindegy már, csak ne a bal keze legyen a barátnője? Vagy hogy van ez?
Te meg olyan igazi tuskógazdaságos magyar vagy aki reklamál a pénztárosnéninek az ingyen zacskó miatt?
greyhound (törölt) 2009.08.30 22:21:41
@Öreg kolbász meg a kenyér:
A tiédet!
Egyébként meg azért mert egy tudálékos arrogáns pöcs vagyok, és élvezem mikor az intelligencia képviselői lemennek parasztba'.
Nekem van hová fejlődnöm, de ezeknek a kommentkirályoknak már csak a csúcsról lefelé vezet az útjuk.
greyhound (törölt) 2009.08.30 22:46:08
@csőr dzsinn ész:
Az vagyok és?
Ettől te sem leszel ám több. Sőt neked is az anyádpicsáját!
Indulhatsz lefelé.
Miklósnak nem jött be a szombati vihart követő ingyenes időutazás, kérné vissza a leolvadt lazacsteakek árát. Soroksáron elég sok helyen 18 órán keresztül ülhettek áram nélkül, mert az ELMŰ-nél hétvégén nem veszik fel a telefont: A szombati viharral kapcsolatban írok.…..
Muhaha, most olvasom, hogy a Hyundai névről annyira az olcsó autók ugranak be a fogyasztóknak, hogy a gyár új nagy reklámkampányának első fázisában nem hagzik el a név és nem mutatnak logót sem. Aztán jön a feketeleves. Videót még nem tudunk mutatni, mert az offenzíva csak…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Bertalan küldte Londonból - ahol nem volt nyár és már nem is lesz és másfélméteres homárok nincsenek a Temzében - ennek a praktikus, 2 mozdulattal szétszedhető éjjeliszekrény-asztalnak a linkjét. A lényeg világos: ha a fogyasztó retteg, hogy éjjel megtámadja valaki, de nem akar…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
greyhound (törölt) 2007.08.13 16:52:38
Két lehetőség van: a.) Matyi igazából egy parkolóőr, aki rafinált PR-akciót indított a szakma népszerűsítésére. b.) Matyi nem parkolóőr. Akárhogy is, aki nemet akar mondani az állandó nem-mondásra, az olvassa el az alanti apokrif levelet egy X. kerületi szent cselekedeteiről.…..
Nagy klasszikus Naiv Ügyfél-gyakorlóterep a Mistral számítástechnika, acélos tekintetű, bikanyakú fogyasztók seregeit nevelte ki a hely, a legújabb kadétjuk Tsba, aki MP3-lejátszót vett, aztán találkozott a Bűvös Pénztárgéppel, ami úgy számol, hogy ha egy garanciális, 8400…..
Lájtos délutáni összeállításunkból kiderül, hogy a Lidl igazából mélymagyar, az Ikea büféje is aluszik, illetve hány gigahertzes a walkie-talkie: Sokat szidták szerencsétlen Lidl-t, de amint a mellékelt kép is mutatja náluk jobban semelyik üzletlánc nem ismeri a magyar embert!…..
Marcell kicsit túlpörögte magát, mert ugyan az EU július 1-jétől hozta létre az egységes roamingdíjat tagországaiban, a mobilcégeknek 2 hónapjuk van bevezetni: 2007.06.29. a dátum, amikoris az Európai Parlament által hozott törvényt minden EU tagállam elfogadja, miszerint a…..
Ez jobb, mint amit az 5. elemben vizionáltak. Véletlenül ugyanis létrejött a teljesen kátrány- és nikotinmentes cigaretta, igaz elszívni sem érdemes: Mellékelek két gyönyörű képet arről a szál cigarettáról amire ma rágyújtottam. Kicsit fura volt, először azt hittem fordítva…..
Nem mintha a MÁV-nál sokkal rózsásabb lenne a helyzet, de ezúttal egy volánbuszos szolgálati hasznosinfó következik. Enyhén paranoiás naivügyfelünk, István mindenkiben a gonosz manót látta, amikor kiderült, hogy július 1-jétől a buszokon már nem lehet jegyet venni, csak a…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
greyhound (törölt) 2007.06.25 10:07:45
Subba Egy lemezlovas élete 2007.04.10 14:32:00
Az, hogy egy kép többet mond ezer szónál, közismert tény. Egy honlap tele képekkel meg pláne. A jászárokszállási Club Yoko ("a Jászság legolcsóbb és talán leghangulatosabb discója") honlapján tucatnyi képben meséli el, hogy is lett tulajdonosából (?) a vidék vezető…..
Subba Túlvilági iWiW 2007.02.07 13:40:00
Csak arra tudunk gondolni, hogy a legelső temetkezési vállalkozót biztosan Isten találta ki, mivel ilyesmit éppeszű ember nem csinál. Innentől kezdve a temetkezési vállalkozónak már csak születnie kell. Temetkezési expo, nyilván ez is van akkora üzletág, hogy expo kell neki, de meg…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Subba Főnök a titulusom 2007.01.30 18:00:00
Ez a céltudatos, modern menedzszerasszony Rosta Marian, akinek a nevét a tízmillió magyarból már mind a tízmillió hallotta. Ő a Fővinform vezetője, reggeli rádióműsorok állandó bejelentkezője, aki mindig tudja, mi éppen a helyzet az Éles saroknál.Marian azonban sokkal több,…..