Regisztráció Blogot indítok
Adatok
COOL COOLSON

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üzletasszony? Partykirálynő? Ilyen kérdéseket csak akkor kell feltenni, ha valaki nem eléggé cool... Szonja igazi COOLdinasztiából származik, már a neve is garancia volt arra, hogy ez a fiatal Hölgy valami nagyon nagyot fog dobni. Ő azonban nem elégedett meg a fele kúlrálysággal!…..
ÍYG A HSZAR HUMKORODA ELNÉSÚLYOTTA HOGZY RÉSZEGEN VORLT SZARZ HUAMOROD..
KÚL MERT NEGYVEN KETTŐ GYEREKEK DE MENŐK VAGYUNK   KÖTŐJEL KÖTŐJEL G PONT FODOR GÁBOR VESSZŐ NYOLC NYOLC NYOLC PONT HU..
A LÁTEZET TIZENHATOS ÉV ÍYRÓ SZTÁRAJ!..
MILYEN KURVA ZSENIÁLIS MÁR, HOGY TOTÁL JOGGAL SPAMMELHETÜNK ÉRTELMETLEN LÓTRÁGYÁT, HA AZT MONDJUK, HOGY MACSKAAAAAAAAAAA? ROHADTUL!!..
MILYEN CUKIK A KAMUMACSKÁK DE KOMOLYAN KINEK NE KÉNE EGY PLÜSSMACSEK..
NESDFKGLÉLÉÁSLCXNSDLGXÉCVMLDYGJXPOBC ÉL..
MINDENKI HIBÁZHAT, DE MIÉRT NE HIBÁZNÁL COOL MÓDON? MERT EZ AZ IGAZI COOLSÁG! LET'S GO ELBASZNI!..
MI LESZ COOL 2016-BAN 49. CAPSLOCK 2015.12.09 01:51:50
MILYEN KÚL VAGYOK GECI..
KOMOLYAN AZT HITTED, HOGY KIMARAD A FELESLEGES VÁZLATÉLESÍTÉS, PEDIG ÉPP FÉL PERCE ÉLESÍTETTEM AZ ALAP BLOG.HU VÁZLATOT? LOL! XD! DEHOGY MARAD KI! EZ ULTACOOL! NEGYVENKILENCEDIK!..
MI LEHETNE COOLABB, MINT ELCSÓRNI A JÖVŐ ÉVI COOL LISTA BLOGJÁNAK A CÍMÉT CSAK AZÉRT, HOGY AZ INDEXESEK TÖRÖLJÉK MAJD? ELÁRULOM: NEGYVENKILENC MÁSIK DOLOG...
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..