Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varg66

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csokit talán mindenki szereti. A tejcsokoládé egy kellően „biztonságos” választás, édessége miatt szinte mindenki kedveli. Van, aki viszont inkább a „keserűcsoki”-ra, vagyis az étcsokoládéra esküszik. Vaktesztünkön most a teljesen alap, ízesítés nélküli táblás tejcsokoládékból kóstoltuk az…..
Azoknak a mai negyveneseknek, akik lassan alulról karcolják az ötvenet, talán ismerősen csenghet a Midnight Oil neve. A veterán zenekar a közel öt évtizedet átölelő, némi hiátussal is tarkított pályája során ugyan sosem koncentrált különösebben Európára, de az 1987-es Diesel and Dust című lemezük…..
1984. augusztus 27-29., a hónap utolsó napjai A 34. bányásznap alkalmából ünnepséget tartottak a SZOT budapesti központi iskolájában. Kapolyi László ipari miniszter az MSZMP Központi Bizottsága, az Elnöki Tanács és kormány nevében köszöntötte a magyar bányászokat, majd kitüntetéseket adott át..
Másfél hónappal ezelőtt feltettem a Lemilblog olvasóinak a (csak részben költői) provokatív kérdést, hogy mitől kiváló és hatékony egy hadsereg. Nem csalódtam bennetek: a parázs vitákkal is tarkított kommentfolyamban számos érdemi és informatív hozzászólás született, amikért köszönet jár. A nyári…..