Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiliBogár

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Délután elindultunk motorozni Rajmi barátommal.Mentünk is szépen a házuk felé......míg egyszercsak összetalálkoztam egy "buckával".Megtörtént a baj,felborultam a motorommal ráadásul arcra.Gondolhatjátok.......sírtam,"csak folyt és folyt a vér a…..
Kerekes Első bölcsis bejegyzés. 2008.09.13 06:47:00
Mely így szól......Petra reggeli sírása gyorsan elmúlik....játszik sokat Rajmival.Autóznak,néha motoroznak....Bilibe pisil.Az ebédet nem eszi meg,gyorsan elalszik a cumisüveggel.Az ebéd???Idáig talán egyszer ettem meg a böliben az ebédet:(((Múltkor megkérdezte anya,miért nem eszem…..
Kerekes ....kis ügyeske 2008.09.11 15:43:00
ANYA MEGRAJZOLTA,ÉN KIFESTETTEM.....               ..
Kerekes hajszál híján..... 2008.09.06 16:58:00
de mi anyával "megúsztuk"....,mert anya reggel úgy döntött hogy ma nem tartunk a papival a dédiékhez.Az én papim ma újjászületett,viszont az autója......hát az "nem élte túl".....sőt.Boldog Szülinapot…..
LiliBogár 2008.09.06 23:04:08
Kerekes csak egy kép rólam..... 2008.09.05 18:31:00
              ..
LiliBogár 2008.09.05 21:32:26
Az ok,amiért napokig nem jelentkeztem hogy nem volt aki "gépeljen"helyettem.Mert az azért még nem megy...de ami késik....Anya péntektől dolgozott vasárnapig,én pedig papival-mamival voltam.Pénteken papival mentem a bölcsibe is,ami nagyon jól ment.Megmutogattam papinak milyen is…..
Rendszer ide vagy oda, egy viszonylag jó éjszakával magunk mögött, a friss hófordulós, délelőtt 10 órakkor úgy kidőlt a sorból, hogy -amire még sosem volt példa- egészen egyszerűen elaludt az etetőszékében. Kiemeltem, ágybatettem és most kihasználom a bónusz szabadidőmet,…..
Már reggel sem sikerült annyira jól az elkészülésem-felöltözésem,hogy indulni tudjunk anyával a bölcsibe.Mikor odaértünk nem igazán értettem miért nem mehetek játszani,és a bölcsivezető néninek miért van olyan sok kérdése még anyához valami adatlap miatt.Folyamatosan csak…..
ami reggel 10h-kor meg is kezdődött.Szépen felöltöztem,még anyának "küzdenie"sem kellett hogy öltözzek,mert ha nem,maradunk itthon.....,meg ilyenek.Minden nagyon simán ment,hiszen már alig vártam,hogy mehessek a bölcsibe,és most végre.....Mikor odaértünk megtudtuk,hogy a…..
     Műsorváltozás történt a kis életemben......Holnap reggel 10h-tól kezdem a bölcsit.Vége a kis megszokott kettesünknek anyával......Én bölcsibe anya munkába megy!!!! Majd holnap jövök az élménybeszámolóval......
A képek beszéljenek most inkább helyettem.....majd este meg még folytatom!!!Úton a játszóra,persze mindezt pelus nélkül.....igazi…..
Kerekes .............bugyi nélkül 2008.08.20 11:51:00
Ma sikerült korán reggel ébresztőt fújnom a kis családomnak(ha már mindenki itthon van,nem tölthetjük a napot alvással),aztán jó gyorsan főztem reggeli-ebédet mindenki…..
VACSI KEZDETE A BABÁMMAL......                             .......EGYET A BABÁNAK EGYET…..
Azzal, gondolom, már nem nagyon árulok el nagy titkot, hogy ez a hétvégénk sem múlt el esküvő és lakodalom nélkül. A Mátra varázslatos környezetében zajlott frigyre lépést és azt követő dínom-dánomot, Hunor ismét kedvezően fogadta.A szabadtéri szertartást a megszokott…..
Hunor felrúgta a tankönyvben szereplő fognövekedési módokat és ismét valami újjal rukkolt elő: tegnap estére kibújt a második fogacskája (az alsó metszőfoggal rögvest szemközti fölső metszője), valamint ma reggelre megjelent csík formájában a fölső jobb oldali metszőfoga.…..
Szombaton felkerekedtünk anyával és elmentünk meglátogatni a Pesti nagypapám(aki már sajna nincs velünk:()testvérét a Mónit.Jó hosszú volt az út Pestig nekem,mert reggeli után indultunk és hát ugye én akkor nem vagyok álmos.De azért jól elvoltam a…..
LiliBogár 2008.08.14 13:50:35
Sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e, vagy csak lazán hunyjak szemet a velem történt dolgok felett... majd úgy döntöttem, mégsicsak megírom, hiszen elég mély traumát okozott bennem a történet.Pár nappal ezelőtt, a szokásos babakocsis sétánkra indultunk Huncossal, róttuk a szokott…..
     SIKERÜLT!!!!!!!FELVETTEK A BÖLCSIBE.SZEPTEMBER 1-TŐL ÉN IS IGAZI BÖLCSIS LESZEK. ..
Azért ne kiabáljam el talán hogy vége az "aha-nem" korszaknak?!!!Deee,most találtam jobbat,és nyugodt-szófogadó gyerek lettem újra.Milyen szerencséje van anyának,ugye....A mamiék azt mondják,én 3 hetente változok.Dehát ez jó,nem???Vagy csak talán ők gondolják ezt,én…..
A legújabb és legkedvesebb (valószínűleg a legegészségesebb is ezáltal, már ami azt a több kilónyi koszmennyiséget illeti, amit a kisgyermek gyerekkorában a krónikák szerint magához kell vegyen), Hunc-hobbi a szülők utcai cipőjének birtokbavétele. Ezekhez (és ide sorolnám még…..
Hunor&Minka&Zsigu Makrancos Hunor 2008.07.20 19:07:00
Miután tegnap megírtam a kis élménybeszámolónkat, készülődni kezdtünk, dédilátogatni kórházba, harisnyaszerző körútra, (aminek persze egy pezsgőszínű mélyen dekoltált otthagyhatatlan fölső is áldozata lett). HuncApuval elváltak útjaink, a vásárlásos résznél…..
Tegnap estére (késő délutánra), a ház ura viharos sebességgel a javulás útjára lépett, oly mértékben felgyorsultak az események, hogy úgy tűnt, már csak miattam nem jön létre az indulás, mert utolsó percre hagytam a dolgok bepakolását. Felgyorsultak az események, Férjuram 30…..
Pihü után szabadon, illik megemlékeznünk az idei apák napjáról. Ugyan mindenki máshogy tudja, hogy mikoris ünneplik, vannak akik stílusosan poénosan május 19.-éhez (Ivó napjához) kötik, mások szerint konkrét dátum (június 3.), és ismét mások június harmadik vasárnapját…..
A múltkori beavatkozás sajnos eléggé tiszavirág-életűre sikeredett, így a rettegett rémünk visszatért. Már napok óta látjuk mindketten, hogy valami nem az igazi, de nagyon bíztunk abban, hogy csak az érzékeink űznek gonosz tréfát velünk, és a következő reggelen már se híre…..
Hunor&Minka&Zsigu Newsee... 2008.06.14 13:39:00
Valamiért nálunk mackók tömkelege veszi körül Hunort. Macikat (még rágóka formában is) kaptunk a hozzánk látogató kedves barátoktól, rokonoktól, macik őrzik az álmát, macikkal ébred és őket dobálja rendezi át maga körül ébredéskor is... Az egyetlen…..