Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aburadzsan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
Legyünk túl hamar a "megoldáson", hogy gyorsan megmutathassam, mennyire ijesztően deformálja az emberi agyat a szóviccelés. Machocsiga nyilván nagyszerű figura, mégis az alanti dadogás tör ki belőle, amikor úgymond rá akar vezetni minket a "poénra": A harcias…..
Pedig nem is egy őrült professzor vagy hasonló, csak egy egyszerű, gonosz blogolvasó. Annyira egyszerű, hogy a fenti "képviccet" küldte. Érdemes nézni egy ideig és agyat facsarni, hogy utána az arcunkat markolászhassuk a kegyetlen, cinikus, buta, aljas megoldás miatt. Ami:…..
Akkor a blog címe Méhlepényvezér lenne - üti le a saját maga által feldobott, kegyetlen labdát Woas a tumbleres blogjában. A relity szóviccek mindig extra borzongást idéznek elő bennem, most is remegek. Az igazán igénytelen, szar humor kedvelőinek mondom, hogy a magyar nyelvű Tumblr…..
aburadzsan 2010.03.02 06:29:24
Na végre, egy igazi, a megoldás elolvasása után azonnali homlok- és halántékmasszírozást kiváltó, agyzsibbasztó képvicc. Nem könnyű kitalálni, de ennél speciel érdemes egy kicsit próbálkozni, mielőtt megnéznétek a megoldást, ami uri geller..
aburadzsan 2010.01.14 06:03:23
@Szekuriti Blogger:

Rossz csak félig zsidó :)
Bakos és Mongoose, a képvccelés Beavise és Butt-headje például a fenti iszonyatokat voltak képesek nemcsak "kitalálni", de elő is állítani, kemény, kétkezi pixelfaragás útján.  Egyetlen nappal az évvége előtt. Hihetelen és elkeserítő, lesz itt még munkánk az…..
Látjátok a világ másik végén mindenkinek megvan a párja: Vágási Feri jól megveri a feltápolt Trokán János bandáját. Egyet nem értek: miért festi fel azt a vezető vonalat a padlóra. Szerintem ez valami indiai festékgyár gerilla marketingje. A verekedés egyébként nem rossz.…..
Ma este az HBO-n 23:15-kor Anaconda 3! Főszerepekben Gimli és az extrém részeg talajmenti hamburger evés kaliforniai bajnoka David Hasselhoff. Egy kis ízelítő a tartalomból:Amanda, a kiváló tudós és társai anakondákon kísérleteznek a titkos európai kutatóbázison. A kutatást egy…..
Eddig csak bazi nagy szikrázó kardokat láttunk, de mi van ha a középkori von Braun báró kifejlesztette rakétás kardot. Mert ebben a klasszikus filmben ennek a kardnak nagy szerep jutott. ..
Néha micsoda kincsek tudnak éjszaka futni a kereskedelmi tévék műsorán! A Yonggary egy nagyon kemény ZSszörny film, felvonultatva minden klasszikus városrombolós elemet. Yongarry egy baszott nagy gyík, akinek Godzilla maximum térdkalácsa közepéig ér fel és már 200 millió (WTF?!)…..