Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angelanik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni! 11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet! z együtt töltött hosszú évek után nagyon gyakori, hogy a párok életében jól bejáratott, megszokott sémák alapján működik a szex. Sőt az is benne van a pakliban, hogy ritkán kerül rá sor, meg az…..
Régen, nagyszüleink, dédszüleink idejében az volt a szokás, hogy a fiatalok magázták az idősebbeket. A szüleiket, nagyszüleiket is. Az ismerős felnőtteket nénizték, bácsizták, a szülők édesanya, édesapa volt, a nagyszülők nagymama, nagypapa, vagy papa, mama. Az anyós, após is általában anyuka,…..
Magyarország 1989-ben kezdődött polgári átalakulása mára megakadt. A folyamat csúcspontja az első Orbán-kormány idejére esett, amely a leghatékonyabban képviselte a középosztályosodás, a nemzeti tőke, a polgári átalakulás és a magyar kultúra érdekeit, az utána következő kormányok azonban nemhogy nem…..
A 2011 augusztusában indult Mai Manó Ház Blog – mely nemrég átlépte a huszonkétmilliomodik oldalletöltést is – hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhető ez a Ti lelkes megosztásaitoknak is. Blogunk történetében az egyik legtöbbet frissített rovat a Fotó-dokumentumok…..
Vajon helyes dolog-e medencében szoptatni egy kisbabát, esetleg azoknak van igaza, akik szerint ez veszélyes, elsősorban a babára nézve? A kérdés messze nem elméleti, olyannyira nem, hogy per is zajlik miatta. Abbie Stocker (Fotó: Facebook)..
Angelanik 2016.05.04 14:12:15
Gazdagisztán Lellére, de miért? 2016.03.28 06:46:00
Kissé meglepett, hogy Balatonlellén találtuk ezt az igen sajátos belső megoldásokkal teli házat, mintegy 995 millió forintért, ami valljuk be azért inkább a főváros, mint akár a Balaton környékén jellemző árfekvés...