Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schilling Ágnes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők mindig láthatóan teltebb ajkakra vágynak. A Catrice GENERATION PLUMP&SHINE kollekciójával, ez  most könnyedén elérhető lesz. Gyönyörű színek, telt hatás, magasfényű végeredmény. A szájfény nem hagy egyéb kívánnivalót maga után, emellett gyöngyházfényű ragyogást kölcsönöz az ajkaknak.…..
Schilling Ágnes 2019.09.25 08:03:47
Ígéretünkhöz híven folytatódik a karácsonyi ajándékeső!  A L'OCCITANE Provence karácsonyi kincseit kínálja fel most nekünk egy csodás játékra.  Hisszük, hogy a termékeikkel bármikor meglephetnek, és elkápráztathatnak minket, ezért időről időre új, limitált kiadású ajándék szetteket készítenek,…..
  Előzőző posztunkban már olvashattatok arról, hogy a kor előrehaladtával a bőr veszít hidratáltságából és számos nő szenved az öregedéssel járó dehidratáció okozta bőrproblémáktól. Az egészséges szaruréteg 10-15% vizet tartalmaz, mégis gyakori, hogy 10% alá esik és veszít hidratáltságából. Az…..
Schilling Ágnes 2016.08.24 19:37:05
fullbeauty Játék az IsaDorával! 2016.07.05 20:10:52
  Tiszta erőből nyár van, szerelem, és persze ilyenkor sok-sok csók csattan el! Fontos,hogy ajkaink mindig puhák, lágyak, vagyis csókra készek legyenek! Nekem mostanság az  IsaDora Nourishing Lip Oil ajakápolója a kedvencem, mely azonnali ápolást és selymes csillogást kölcsönöz, ha kiszáradna…..
Schilling Ágnes 2016.07.05 20:32:41
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Schilling Ágnes 2015.12.17 09:37:16
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
Schilling Ágnes 2015.12.10 16:58:08
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..