Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoy!

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már túl vagy a kezdeti sokkon, vagy a tartós apátián, lássuk mire figyelj oda, ha nem akarsz később csalódni. 1., Mi a cél? Ez lesz az első kérdés, amit felteszel magadnak! Bepróbálkozol egy viszonylag drága hajnövesztőszerrel és kivárod milyen hatása lesz, vagy gyors megoldást szeretnél?…..
Sokan hajlandóak több százezer forintot fizetni egy szép, dús és látványos póthajért, ám sokan nem tudják, hogy ennek súlyos ára van: az alapanyagot sokszor szegény indiai, orosz és ukrán nők szolgáltatják. Ez persze nem érdekli a szép hajra vágyó ügyfelet és mivel a szépségéért hajlandó áldozni is…..
November közepén volt szerencsénk Baján vendégeskedni a Revlon Professional bemutatóján és ha már ott voltunk, megismertettük a kedves érdeklődő fodrászokat a hajritkulásokat elfedő legújabb technológiáinkkal. Érdekes volt figyelni az arcokat, reakciókat. Az ember ugyanis alapvetően máshogy…..
A következő kis gondolatmenet mellőzni fog minden szakmaiságot, nem lesz szó benne termékekről, nem ecseteljük benne egyik, vagy másik márkánk előnyeit, nem csatolunk hozzá videót, vagy fényképet. Egy olyan dologról lesz szó, ami legalább olyan fontos, mint egy produktum minősége, vagy…..