Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozett

7 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angus Stewart, a parlamenti vizsgálóbizottság főtanácsosa elmarasztaló összegzést bocsátott ki vizsgálati eredményeiről, részletezve a gyermekmolesztálás helytelen kezelését az Őrtorony szervezetben 2015 nyara tanúja volt a gyermekmolesztálási ügyek intézményekben való…..
Rozett 2015.12.19 20:52:51
@Columba: Ugyan, minden linket megnézek, ami segíthet visszahozni a nővéremet. Ezek alapján amúgy van sok ötletem, de egyet meg is próbálok megvalósítani. Régen többek között úgy is segített az embereken, hogy a szegényeknek osztott ételt és megmelengette a szívüket is. Megkérdezték sokan, hogy miért teszi ezt, és erre mindig azt mondta, hogy ő hisz IStenben és hiszi, hogy Ő mindenkit szeret. Ő így mutatott példát nekem :) Azt is fontolgatta, hogy csatlakozik egy csoporthoz, akik a kórházban látogatják a nagyon súlyos betegeket, hogy biztosítsák őket róla, hogy ha még nem is tud felgyógyulni, hiszen mindenkinek eljön az ideje egyszer, Mennyei Atyánk sosem fogja őket elhagyni és átsegíti ezen a nehéz időszakon is őket, hogy békében leljenek nyugalomra. Talán ha ezekeet újra elkezdené csinálni, mint régen, akkor újra visszatalálhatna önmagához, nem? Mit gondolsz?

@karalabe4: Neked mi a véleményed erről?

Szerintetek beválhat?
Rozett 2015.12.19 21:38:05
@a századik juh: ez így elég gagyi. Nem ismertem fel :D köszi h szóltál :)
Rozett 2015.12.22 19:57:08
@Columba: @karalabe4: köszönöm szépen :) elkezdte összeszedni magát. Egy naplót kezdett el írni a rossz emlékeiről, érzéseiről. Azt mondta, így próbál meg velük szembenézni. Lassan halad, megbocsát és továbblép, ám felejteni nem fog, hogy többé ne történjen ilyen és a kislányának is meg akarja ezt a naplót mutatni majd. Teljesen máshogy csinálja, mint tippeltem, de végre tett egy lépést. Szerintem haladunk.
Az ŐR TORONY, 1920, április 1., 100. oldal "Nem vitatkoznánk senkivel sem, aki más csatornákon keresztül keresi az igazságot. Nem utasítanánk el, hogy bárkit testvérként kezeljünk, mivel ő nem hiszi, hogy a Társulat az Úr csatornája." ..
Rozett 2015.12.14 01:50:57
@Sanyi of house Stark:
Nem tudom, hogy nálatok hogy működik, de mi itthon mindig mindent megbeszélünk a szüleimmel (este családi vacsi együtt). Nem mondhatnád el esetleg nekik, hogy te nem érzed jól magad a vallásos dolgok miatt, és nem kérhetnéd meg őket, hogy hagy tarts egy kis szünetet és hagy gondolhasd át? A szüleid tuti, hogy a legjobbat akarják és biztos bele fognak menni, nem? Van rá esély? Egy próbát nem ér meg?
Rozett 2015.12.15 22:05:25
@Sanyi of house Stark: Viszont szerintem nagyon ügyensen csinálod, hogy nem veszekszel velük. Remélem, hogy hamarabb észre fogják venni, hogy te nem ugyanazt szeretnéd csinálni, mint ők. Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon :)
Rozett 2015.12.16 12:23:26
@Sanyi of house Stark: Hű, az anyum római katólikus, az apum református, de sosem volt közöttük veszekedés emiatt. Mindig azt mondták, hogy akkor is szeretni fogják egymást, ha buddhista lenne a másik :D Megegyeztek, hogy hisznek Istenben és az imáik sem igazán térek el egymástól, főleg, mikor maguktól mondták. Együtt tanítottak imádkozni is minket, szóval ebből gondunk nem volt. A gond akkor kezdődött, mikor a nővérem megtalálta ezt a vallást és teljesen belebonyolódott. Minden nagyon megváltozott. Neked mindig is ilyen vallásuak voltak a szüleid, vagy csak később lettek azok?
A gyülekezeti vének kinevezését körülveszi valami misztikum. Főleg azoknak, akik csak ismerkednek Jehova Tanúival. A társulat a vénekkel egyetemben szeretnék elhitetni a gyülekezet tagjaival, hogy a kinevezés Isten szelleme által, közvetlenül Jehovától származik. Vajon tényleg részt vesz Isten a…..
Rozett 2015.12.14 12:50:32
@Vitatkozo: hű,de tetszik, amit írtál az azt tedd másokkal mondatodban! :)
Sziasztok :) Sokaktól szoktam hallani, hogy hiába imádkoznak valamiért, Isten nem segít nekik. Nem kapják meg soha azt, amit kérnek. Meg szoktam kérdezni, hogy miket szoktak kérni? Mikor apróságokat mondanak, meg szoktam őket nyugtatni, hogy biztos meg fogják kapni, ha tényleg a…..
Hitet és Békét Máté 2 2015.12.09 21:38:26
1A napkeleti bölcsek. Amikor Jézus a judeai Betlehemben megszületett, Heródes király napjaiban bölcsek jöttek napkeletről Jeruzsálembe és érdeklődtek:   2"Hol van a zsidók Újszülött királya? Láttuk csillagát napkeleten és eljöttünk, hogy hódoljunk neki."   3Ennek…..
Hitet és Békét Karácsony 2015.12.08 22:50:38
Sziasztok :) Nemsokára itt a karácsony és nekem egy pillanatig sem volt kétséges, hogy ünnepeljem-e, mikor egy blogra tévedtem, ahol ez vita tárgya volt. Megtudtam, hogy vannak olyan szervezetek, ahol nenm tarthatják meg a tagok a karácsonyt. Mivel a Bibliára hivatkoztak, így szerettem…..
Hitet és Békét Máté 1 2015.12.07 22:53:29
Jézus Krisztus nemzetségtáblája. Jézus Krisztus nemzetségtáblája, aki Ábrahám fiának Dávidnak volt a fia. 2Ábrahám fia Izsák volt, Izsák fia Jákob, Jákob fiai pedig Júda és ennek testvérei. 3Júda fiai Fáresz és Zára Támártól, Fáresz fia Ezron, Ezron fia Árám.…..
Kemény téma, jól tudom. Megoszlanak a vélemények, ezzel is tisztában vagyok... de én nem tágítok. Hogy értsétek, hogyan is merült fel bennem a téma, itt egy kis olvasnivaló, amin én is ma délután rágtam át magam... a videót mindenképpen nézzétek meg... de az utolsó három…..
Szeretném leírni nektek, hogy mi az, ami nekem minden nap erőt ad, hogy tovább menjek és türelmes tudjak maradni (tudni kell rólam, hogy igazi lobbanékony csaj vagyok :D ). Számomra ez lett a legfőbb parancs, amit mindenképp be fogok tartani még akkor is, ha zöld hó esik…..
Hitet és Békét Kettős mérce 2015.12.06 23:11:33
Sziasztok Találtam egy idézetet és ahhoz kerestem képet, de végül annyira belesajdult a szívem a sok borzalomba, amiket találtam képeken, hogy nem tudtam egyiket sem berakni ide. Ti mit szóltok ezekhez a gondolatokhoz: Az elképzelés, amely szerint  az egyik élet többet ér,…..
Hitet és Békét Sziasztok :) 2015.12.06 22:33:47
  Üdvözlök mindenkit a blogomon :) Tudom, hogy most valamilyen nagy szónoklatot kellene írnom, hogy mit is szeretnék pontosan, de sajnos nem tudok :D A céljaim kevésbé szónoklatba illők, inkább csak olyan magam elé kitűzött célok. Nagyon sok vallást megjártam már és nagyon…..