Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr_Zoidberg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Perverz örömet okoz nekem olyan angol szövegeket olvasni, amikről ordít, hogy japánok találták ki azokat. Például azt, hogy Psycho Mantis vagy Revolver Ocelot, esetleg Decoy Octopus. Vagy ha már itt tartunk, Solid Snake. Idén húszéves a Metal Gear Solid, és idén jelent meg az első olyan MGS, amiben…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, eltelt két hét, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést…..
Most kicsit átmegyek Angeldayba pixelbuzerátorba. Megvan az a kép, ami szépen megmutatja, hogy a régi videojátékok bizony nem egészen úgy néztek ki, mint amilyenek a mai retrós indie cuccok? Erre gondolok: Mert ugye a crt-kijelzők és tévék a megjelenítést illetően kihívásokkal…..
Dr_Zoidberg 2015.12.19 22:40:21
különböző CRT shader-ek összehasonlítása a RetroArch multi-emulátorhoz:

filthypants.blogspot.hu/2015/04/more-crt-shaders.html

Jó shader-ek, de inkább csináltam egy CRT képernyős arcade cabinetet nyári projectként :) Érdekes hogy a nekem igazi hardveren nem olyan hangsúlyosak a scanline-ok mint egyes emulátorokban.