Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemen Miklós

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év végén Kerényi Imre rendező felhívást tett közzé a Magyar Krónikában a Szabadság térrel kapcsolatban. Meghagyná a szovjet kúpot, mert szerinte relikvia és a kommunizmus áldozatainak is állítana emlékművet a tér túloldalán. A decemberi és az idei két első számban sem tért vissza ötleteire,…..
Kelemen Miklós 2016.03.02 09:41:17
@Veridicus76: @Zb74: @Afrika steht an der Elbe: @Vipera01: Köszönöm szépen a támogató hozzászólásaitokat.
Kelemen Miklós 2016.03.02 09:48:24
@Fue: @Vipera01: Van egy kétoldalú orosz-magyar nemzetközi egyezmény, erre hivatkozik mindig a magyar külügy, hogy nem tehetünk semmit. Valójában ez lehetővé tesz bizonyos változtatásokat. Persze egyeztetési kötelességünk van, de gondoljatok arra, hogy országszerte többszáz hasonló emlékművet helyeztek át vagy bontottak le a rendszerváltáskor.

Ha Putyin ragaszkodik ehhez és itt tartásához, akkor vagy Pongrátz Gergely szobrot kérünk a Vörös térre vagy végső esetben megvárjuk míg tisztességesebb, a vörös múlthoz nem ennyire ragaszkodó orosz elnök kerül hatalomra.
Kelemen Miklós 2016.03.02 11:32:10
@Vipera01: Szerintem Hungária, az az Magyarországot szimbolizáló nőalak. Mint az aradi Szabadságszobor.

Szolzsenyicin szerint Putyin a mindenkori orosz állam nagyságáért küzd. Tehát Nagy Pétertől Sztálinig, az orosz ortodoxia kiterjesztéséig mindent egybeolvaszt az ideológiájuk.