Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaaaszki, csirke lesz vacsorára? Ezt a poént mindig elsütjük, amikor baszk csirkét csinálok. És nem unjuk meg! Mint ahogy a csirkét sem.  Ezért is szeretném veletek megosztani,  mert igazán nem nehéz elkészíteni, akár még vacsorára is, mert kb. egy óra hossza alatt megvan. Nem lehet mindig csak a…..
Annyiszor ígértem már nektek, hogy a tokaji borokról is fogok írni, most elérkezettnek láttam az időt, hogy ezt meg is tegyem, mivel itt a nyakunkon a tök szezon, és ha hiszitek, ha nem, a tök és a tokaji borok kiváló párost alkotnak. Gondoljatok csak bele. Például a  sült tök karamelles, mézes…..
Sanyácsi 2016.11.26 12:08:31
Nyáron valahogy sokkal kevesebb idő jut az írásra, annyi minden történik, csak úgy rohannak a napok, telnek a hetek.  A legnagyobb parám, hogy mindjárt vége a nyárnak! Már itt járunk a közepén! Nyaralásnak meg még se híre, se hamva... Ezért kell vigasztaljam magam minden este finom vacsorával, és…..
Sziasztok! Már sokszor találkoztam vele. Nézegettem, többször a kezembe vettem, alaposan megvizsgáltam a palackot, a címkét. Már az is annyira tetszett, olyan szellemes, és teljesen más volt a megszokottnál (és ha valakinek esetleg hentes ismerőse van, akkor az neki egy 100%-os ajándék ötlet). De…..
    Sziasztok!   Bizonyára már nagyon aggódtatok, hogy hova tűntem el, vagy azt gondolhattátok, hogy " nah, ennyi volt a nagy blog írás, elfogyott a lelkesedés.." :-)) Egy kicsit én is aggódtam magam miatt, mert tegnap előtt nem ittam! Mármint bort.... Nem is tudom, hogy hogy…..