Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silaris11 (törölt)

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a tv2 felfüggesztette a nyolcórás sorozatokat, és helyette minden este szelebritifőzőcskézik. A „mert miért nézné minden este ugyanazt?” szlogent a primetime meetingen nyilván egy "ne" szócskával update-elték. De azért én örülök, mert három hét…..
Alex egy kishavannai nagykutyához tart. Először azt hisszük, valami üzletemberről lesz szó, de mivel Santo Las Madres tetkója a belépő, ez a vélekedésünk hamar eloszlik. Közben valaki ramatyra törve-zúzva fekszik a miami hospital intenzívén, és mivel e két jelenetsor crosscutban…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..
Tegnap ott hagytam abba, hogy befutott az új Fleischman, Dányi Krisztán, aki barna göndör fürtjeivel és fiús arcával olyan, mintha egy reneszánsz festményről lépett volna le. Engem őszintén szólva már érkezésekor, ellenfényben megvett, pedig akkor még nem tudtam, hogy igazán…..
silaris11 (törölt) 2008.05.07 15:50:43
silaris11 (törölt) 2008.05.07 16:01:57
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.30 09:56:00
Ausiello szerint a 24 ősszel bemutatásra kerülő, duplarész hosszúságú tévéfilmjét (ami a 6. és 7. évad között eltelő két évet hidalja majd át) Afrikában is forgatják majd, legalábis erre utal, hogy ott keresnek helyszíneket. Amy Ryan (a Drótból ismerhetjük) az Office…..
Mostantól ott lesz a hajlított kanál (falun kana) a bal felső sarokban, míg ki nem derül, ki a legnagyobb barom az országban. (Update: úgy láccik, mégse lesz. Mármint kanál.) Biztos Alex asszonykája is ezért nyűgös. De nem, azon akadt ki, hogy Alexnek fegyvere van. „Hiányzik a…..
Legutóbb ottan hajítottuk el a távirányítót, hogy Santo béborította a sötét múltat a krokodillok közibe, úgyhogy most a jól végzett munka nyugalmával pucolhat ablakot a kubán hiphop rigmusára. Annál is inkább, mert munkaadója is elégedett vele, elő is lépteti. Lám, elég egy…..
A Duque-házban nem telik légkondira, úgyhogy rusztikus ventillátorok keverik a levegőt, míg a szerelmes asszonyka gratulál urának a vezérigazgatói poszthoz. Elektromos fogkefére és Armani-öltönyre viszont telik, úgyhogy Alex Vega már úton is van a rumgyárba, ahol dolgozóinak már…..
Két napja tologatom ezt a csalódást, már el is mosogattam, ami nálam az időhúzás biztos jele, de most már nincs mit tenni, bele kell vágni. Azzal terveztem kezdeni, hogy a Cukorbáró végre felülírja azt a habos-babos emléket, amit az Izaura hatására az „ültetvény” szó…..