Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszerű

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..
Egyszerű 2011.02.15 15:17:57
@Bergeroth:

Tudod Bergeroth én is éltem már akkor elég hosszan kkor ahhoz, hogy lássam a dolgok lényegét, és számomra inkább az elmúlt 8 év hozta vissza az akkori idők kísértetét, nem pedig a mostani. A 2/3-on kár siránkozni, azt a korábbi ballibsi gazemberek és az értéknélküliségük egyenesen hozta - náluk lehet reklamálni. De torkig vagyok a 20 éve tartó libsi kettősbeszéddel fenyegetésről, meg fasizmusról, meg hasonlókról,ami a te kommentredből is sugárzik. Ez itt még mindig Magyarország, itt magyarul és egyenesen beszélünk, van Istenünk, érték a család és a házasság, és ELEGÜNK VAN A POLITIKAILAG KORREKT BULLSHITTINGŐL, MEG ARRÓL, HOGY MINDEN, AMI NEMZETI ÉS HAGYOMÁNYOS, AZ NEM EURÓPAI és le kell húzni, nevetségessé kell tenni. Húzhat innen minden idegenszívű, szeretettel várják őket bizonyára bárhol masutt a világban, nekünk nem hiányzik az állandó alázás és nem tűrjük tovább!
Nektek OV diktátor, nekünk (tudod, 2/3...) az egyetlen a mai hazai politikai palettán, aki fel merte vállalni a nemzeti értékek képviseletét, az értéknélküliség cunamijában. Hagyjátok békén legalább olyan hoszan, ahogy a köztörvényes Gyurcsányt hagytátok ámokfutni, aztán utána nézzétek meg, mit tett le az asztalra.
A magyar bíróságot sok mindenért lehet szidni. De egy biztos: akkor is ki tudja hozni Orbánt győztesnek, ha Orbán a véleményszabadsággal érvel a személyiségi jogok ellen és akkor is, ha fordítva. Most épp az utóbbi volt soron, Orbán a véleményszabadság ellen nyert pert. A…..
 A Heti Válasz friss számában közli Fábry Sándor és Vágó István vitájának folytatását, egyben befejezését. Ahogy a Nagy Vita első, úgy második része sem különösebben múlja felül egy átlagos PoliDili topik színvonalát:  „Én például most bejelentem, hogy…..