Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MisterY

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
Egészen érdekes dolgot találtam. Nem új dolog, csak nem igazán ismert: biciklire szerelhető elem és dinamó nélküli lámpák. Ha egy tekercsben vagy mellette változik a mágneses mező, akkor abban áram indukálódik. Ezt az egyszerű dolgot fejlesztette tovább a Reelight úgy, hogy a…..
Végre egy pozitív hír a nyomasztó gazdasági környezetben, távol még a világvége! A Budapest Bank például hamarosan megtelik pénzzel, így lakossági és üzleti ügyfeleik papírfecnijeire sem lesz már szükségük. Hogy soha többet, még véletlenül se fizessen be pénzt senki,…..
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
Hogy adataink ne kerüljenek illetéktelenek kezébe még akkor sem, ha elveszenénk a pendrive-unkat. Az Apacer flasdrive-ja 8 GB-os és 75 dollárba kerül. Via GeekAlerts..