Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rittberger

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.otthontarnokon.hu/hir.php?id=3086 Nem vagyok biztos benne, hogy sokáig élni fog a fenti link, ezért a teljes tartalmat publikálom. Olvassa el mindenki saját felelősségére.Ha ezt meglátná a médiatanács:)!!!  Most pedig lássuk ezt az irodalmi igényesség hagyományait…..
autózz! Dobd vissza kenyérrel 2009.06.14 12:34:00
Nem egyszerű hideg fej kell ahhoz, amit László csinált, miután megrongálta az autóját egy idegbeteg biciklis és a mellkasába is kapott egy ütést. Hogy ezek után pillanatok alatt le tudott higgadni és nem azért ment a kerékpáros után, hogy kilapítsa, hááát, én biztos nem lettem…..
Kedves Mindenki! Holnap elutazom vidékre és vasárnapig magatokra hagylak benneteket, mert sajnos nem leszek internet közelben. Természetesen nem maradtok blog nélkül, előre beállítottam a posztokat, minden reggel 6-kor kerülnek majd ki az oldalra. Vigyázatok magatokra és jók legyetek!…..
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
A Mérce megköszönte a miniszterelnöknek, hogy a sok tiltakozás ellenére mégiscsak eljött, hogy ártson a politikától és pártoktól magát tudatosan függetleníteni kívánó civil megmozdulásnak. Így az időjárással összefogva sok embert mentett meg a hideg széltől és a civil…..
rittberger 2008.10.04 23:41:47
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
A próbaidővel és terhességgel megterhelt munkajogi kérdéseket vet fel az alábbi történet beküldője. A szerződés hiánya mindenesetre akár előny is lehet jelen esetben. Kedves Zugügyvéd! előre is bocsánat a hosszú levélért, de nagyon kétségbe vagyok esve, nem tudom,…..
Kettős Mérce Munka hada 2008.07.17 18:13:00
Ma Magyarországon van egy hatályos törvény, ami a munkavállaló és munkáltató kapcsolatát hivatott szabályozni. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan van egy halom olyan törvény, ami a munkavállaló és a munkáltató anyagi kötelezettségét az állam felé hivatott szabályozni. Nem…..
w Salo, avagy 2008.04.29 05:00:00
Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb ígérete a pártfinanszírozás kifehérítése volt. Reménytelenségbe fulladó, dögletes egyeztetések után a miniszterelnök forradalmi újítással állt elő. Puch László államtitkár lett. Ha megváltoztatni nem tudod, állj az élére. Minden…..
rittberger 2008.04.29 05:10:17
1?