Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Altmagyar

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Földművelésügyi Minisztérium (FM) sikeres egyeztetéseinek eredményeként tíz magyar tej- és tejtermékgyártó üzem regisztrációját fogadta el a chilei hatóság tegnap. A jóváhagyásnak köszönhetően az érintett hazai vállalatok megindíthatják első szállítmányaikat a dél-amerikai országba. A tej- és…..
Angolul jobban hangzik a „demography is destiny” kifejezés (bár franciák használták először), de a demográfia tényleg maga a sors. Annak, amit az egyébként gyűlölködésben és ostobaságban egyszerre kiváló balos újságírók és politikusok „gyűlöletkampánynak” hívnak, ebben mélységesen igaza van. Olyan…..
Altmagyar 2016.09.28 13:30:36
@ogli dzsí: érdekes, én senki sem ismerek, aki 2015-ben érkezett volna Magyarországra, de több olyat, aki elment. Amúgy a megfejtés nyilván ott van, hogy aki magyar lakcímről elmegy külföldre, az nem jelenti be a magyar hatóságoknál, hogy ő most külföldön él, viszont aki érkezik, az igen. Utóbbiak között vélhetően ott vannak azok is, akik letelepedési kötvényt vettek, illetve más, pro forma megoldással magyar rezidenssé váltak, de közben egy másik EU országban tartózkodnak. A konkrét számokat senki sem tudja, de abban azért konszenzus van, hogy az utóbbi években nagyon sokan mentek külföldre dolgozni. Közülük persze sokan hazajöhetnek a jövőben. Egyébként ha már bevándorlás, akkor ők lennének a legnagyobb célcsoport.
Egy kedves ismerősöm nemrég kiposztolt egy diétát, amelynek az az alapja, hogy az egyén vércsoportja szerint határozza meg a számára legoptimálisabb étrendet. Azt írta, ez - és persze a rendszeres testmozgás - nagyon sokat segített neki, hogy a terhesség után visszaszerezze régi alakját. Mivel én…..
Felmerült, hogy a férfiak is rosszul járnak-e a nemi szerepekkel. Hát hogy a picsába’ ne? Erről már írtam itt (Hogyan basznak ki veled is a nemi szerepek?) és itt (Milyen lenne a szex, ha nem lenne tabu és nem a fél-legális, primitív pornó diktálná, mit csinálunk az ágyban). Meg hogy miért gyakoribb…..
Lelkizóna 12 felesleges babaholmi 2016.03.08 10:50:19
Az első gyerek születése előtt szinte minden család földig érő listákkal mászkál a boltban. Az egyiket a védőnő, a másikat a kismama újság, a harmadikat a barátnő, a negyediket a leendő nagyszülők írták... A jól sikerült pénzköltés után pedig kiderül, hogy a cuccok felére nem is lett volna szükség.…..
Nemrég találkoztam egy a fejtörővel. Így hangzik: egy apa és a fia autóbalesetet szenvednek, és az apa meghal. A fiú súlyosan megsebesül, és kórházba szállítják. A sürgősségi osztályon az orvos felkiált: nem tudom megoperálni ezt a fiút, mert a gyerekem! Hogyan lehetséges ez? Ma, a 21. században ez…..
Altmagyar A cserebogár pálinka 2015.12.04 09:41:48
Boldogult ifjúkorom egyik nyarát alföldi rokonaimnál töltöttem. Ma is előttem van a poros udvar a kapirgáló csirkékkel, a láncra vert házőrző kutyával, az eperfákat ellepő hernyósereggel. Napjaim kedélyes egyhangúságban teltek. Vendéglátóim nem voltak felkészülve egy…..