Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rottentom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összesen negyven, 25 szóló és 15 csuklós, gázüzemű MAN Lion’s City CNG-t vásárolt a somogyi megyeszékhely. Ma vette át Kaposvár az új dizájnú, bordó-szürke buszait. A bemutatón résztvevő autóbuszok az új festésen kívül a város híres szülötteinek képmását is…..
Rottentom 2015.12.04 03:56:21
@BPO654: Érdekes, hogy a Traxx mozdonnyal példálózol, amiből összesen 25 db van a MÁV-nak, a Flirt motorvonatról (amit szintén EU pénzből vettünk) meg nagyvonalúan megfeledkezel, miközben abból 125 db van a MÁV-nak és a GYSEV-nek összesen. Ja, hogy akkor borult volna a hülye elméleted, mert ugye a Stadler svájci cég, Svácj meg ugye nem EU tag.... Na erről ennyit.
Egy Mezei Autóbuszvezető barátunk ismét írásra jelentkezett. A gondolataival egyetértünk, nagyvárosba indokolt a zárt vezetőfülke. Lássuk miért! A BKK megjelenésével időutazásba kezdtünk előre a jelenbe. A budapesti közösségi közlekedés kommunikációja ugyanis több…..
Rottentom 2015.12.04 03:42:41
@nonolet: Kizárt, hogy te buszvezető lennél, mert PÁV-ról az első percben úgy kivágnának, mint macskát szarni. Ha téged egy köszönés megzavar, akkor nemhogy busz, de bármilyen jármű vezetésére MAXIMIÁLISAN ALKALMATLAN VAGY!