Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rönky Áron

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
Idén részt vettünk a 26. Országos Marketing Konferencián, ahol az előadók arra a kérdésre adtak választ előadásaikkal, hogy mit tanulhat egy mai marketinges a hősöktől. Sok különböző megközelítést láttunk, de nekünk Becker György, neuromarketinggel foglalkozó kutató adta…..
A DBH SeedStar és a LEWIS PR közös pályázatára 30 startup nevezés érkezett, melyek közül 10-nek volt lehetősége a döntőbe jutni. A TOP10 döntős csapat április 24-26 között a DBH Group budapesti irodaházában részt vett egy workshop-on, melynek során hazai és nemzetközi…..
„Brand a lelke mindennek." Mondta Berényi Konrád, az Onlinemarketing.hu kft tanácsadója a Menedzserképző Központ VI. Marketing Konferenciájának alkalmával. A rendezvényen csapatunk is tiszteletét tette, ezzel képviselve a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát.   A…..
Ugyan egyenként sosem lesznek az értékesítés fő zászlóshajói, a jó illat, a gusztusos megjelenítés vagy akár a megnyerő zene, ugyanúgy nélkülözhetetlen elemei a hatásos reklámnak mint a csábító ár akció vagy a közvetített üzenet. Hogy mikor melyiket és mennyire kell…..
Ezt tanácsolja Horváth Ádám - a Help2StartUp egyik alapítója és elnöke - és Somlai-Fischer Ádám – a Prezi egyik társalapítója és elnöke - azoknak az ambiciózus fiataloknak, akik a bukás félelme miatt nem mernek belevágni egy saját vállalkozásba. Innováció a vállalkozáson…..
Április 7-én Takács Ákos a Red Bull marketing menedzsere tartott előadást a budapesti Corvinus Egyetemen. A márka történetével kezdte az előadást, hogy Dietrich Mateschitz Thaiföldre utazott, ekkor még a Blendax fogkrémmárka marketingvezetője volt. Fáradtan szállt be a taxiba, a…..
Marketing Műhely Médiapiac 2015 2015.12.03 22:36:23
Március 18-án és 19-én nem kisebb megtiszteltetésben volt részünk, mint hogy részt vehettünk a Médiapiac idei ‘A pénz nem boldog itt?’ című konferenciáján. Mindannyiunk számára egyedülálló tapasztalat és élmény volt ez a két nap, alább személyesen kifejtjük miért…..
  Kedden, március 10.-én az ET Research- nél járt a Műhely, akik a szemkamerás kutatások piacvezetői. Seres Attila, projektmenedzser bemutatta nekünk egy kicsit a céget, illetve, hogy mit kell tudni a szemkamerás kutatásról. Hogyan épül fel, mit vizsgálnak, milyen problémákra…..
A Marketing Commando idei első rendezvényének megtartására március elején, szerdán került sor. A kifejezetten rendezvények szervezéséről, lebonyolításáról szóló egynapos konferencián az I Love Rendezvényen, ott dolgozó host-ként vettem részt. Amennyiben kíváncsi vagy…..